Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jennifer Lopez hellånga hår har klippts av.Jennifer Lopez hellånga hår har klippts av.Jennifer Lopez hellånga hår har klippts av.
1 AV 2
Bob, curve cut och lösa knuten
2 AV 2
Jennifer Lopez hellånga hår har klippts av.
Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN

Jennifer Lopez förvandling i nya frisyren

Skådespelaren och artisten Jennifer Lopez är alltid en inspiration när det kommer till hår. Nu slår hon till igen – denna gång med en klassiker som just nu är en av sommarens stora frisyrtrender.

Jennifer Lopez hår är alltid en källa för inspiration – hennes honungsblonda längder varieras på många olika sätt inför röda mattor och framträdanden. Den senaste tiden har vi märkt att J.Lo undvikit utsläppt hår lite extra mycket – både när hon uppträder offentligt och när hon, som nedan, tar en lunch med barnen. Det brukar vara ett tydligt tecken på att man är redo för ett klipp. 

Jennifer Lopez på väg till en lunch med sina barn i Los Angeles.Jennifer Lopez på väg till en lunch med sina barn i Los Angeles.Jennifer Lopez på väg till en lunch med sina barn i Los Angeles.
Jennifer Lopez på väg till en lunch med sina barn i Los Angeles. Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN

Därför kom det inte som en chock att Jennifer nu klippt lugg. Det är hennes frisör, Lorenzo Martin, som delade bilderna på den ”nya” J.Lo – som har lugg. 

Jennifer Lopez nya frisyr.Jennifer Lopez nya frisyr.Jennifer Lopez nya frisyr.
Jennifer Lopez nya frisyr. Foto: Planet Photos / ddp / Stella Pictures

Det är inte första gången Jennifer Lopez klipper lugg, stjärnan har haft det några gånger tidigare – och på flera olika sätt.  

Jennifer Lopez i en rockig rak, lång lugg.Jennifer Lopez i en rockig rak, lång lugg.Jennifer Lopez i en rockig rak, lång lugg.
Jennifer Lopez i en rockig rak, lång lugg. Foto: JPI STUDIOS / STELLA PICTURES/DDP/JPI STUDIOS DDP
Jennifer Lopez i en lite längre 70-talsinspirerad gardinlugg.Jennifer Lopez i en lite längre 70-talsinspirerad gardinlugg.Jennifer Lopez i en lite längre 70-talsinspirerad gardinlugg.
Jennifer Lopez i en lite längre 70-talsinspirerad gardinlugg. Foto: EVERETT COLLECTION / EVERETT COLLECTION TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Lopez i lugg som går strax under brynet.Jennifer Lopez i lugg som går strax under brynet.Jennifer Lopez i lugg som går strax under brynet.
Jennifer Lopez i lugg som går strax under brynet. Foto: MASATOSHI OKAUCHI/REX / SHUTTERSTOCK EDITORIAL TT NYHETSBYRÅN

Och just luggen är i ropet just nu och en av säsongens trendigaste frisyrer. Nyligen har vi sett kända kvinnor som Loreen, Heidi Klum och Julia Roberts i den snygga frisyren.

LÄS MER: Sugen på att klippa lugg? Guide och inspiration för alla ansiktsformer! 

LÄS ÄVEN: Julia Roberts rockiga förvandling – se nya frisyren