Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Martina Bonnier ger sina bästa frisyrtips

Suktar du liksom vi efter nya frisyrtips och frisyrinspiration för så väl vardag, fest och dåliga hårdagar? Vill du även få en dos råd om hur andra tar hand om sitt hår och tips på bra produkter och frisörer?

Damernas Värld har tagit en rundvanring i bloggosfären och frågat några väl utvalda, inspirerande personligheter om deras bästa hår- och frisyrtips. Hela veckan kan du ta del av ett hav av frisyrtips ...

Nu är det dags för Damernas Världs egen chefredaktör, modeexpert och stil-bloggare Martina Bonnier att dela med sig av sina bästa frisyrtips. Vilken är din bästa festfrisyr?- Jag brukar gå efter stil på klänningen och vad som är på modet just då. Jag kan ha allt från plattångat hår till uppsatt och glamourlockar på fester. Är det en stor fest brukar jag gå till frisör och få håret gjort för att det ska hålla hela kvällen.

Vilket är din bästa frisyr på en dålig hårdag?- Har jag en dålig hårdag gör jag en snygg blankborstad tofs. Det kräver ingen tid alls.

Vilken är din bästa vardagsfrisyr?- Nytvättat, fönat och nedsläppt. Allt hänger på klippning och färgning för att få en snygg vardagsfrisyr, så lägg kraft på det!

Vilka är dina bästa hårvårdsprodukter?- Vilket schampo jag använder beror på årstid och om jag behöver extra fukt eller inte. Någon gång veckan använder jag inpackning, då och då lite Moroccan oli för extra glans och fönlotion för att skydda topparna. Jag använder mycket salongsprodukter, märken som jag gillar just nu är Abba och Redken.

Vilken är din bästa frisör?- Martin Alm på salong Empiri i Stockholm

Har du något frisyrmåste i badrumsskåpet? - En hårsnodd!