Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sandra Beijer ger sina bästa frisyrtips

Suktar du liksom vi efter nya frisyrtips och frisyrinspiration för så väl vardag, fest och dåliga hårdagar? Vill du även få en dos råd om hur andra tar hand om sitt hår och tips på bra produkter och frisörer?

Damernas Värld har tagit en rundvanring i bloggosfären och frågat några väl utvalda, inspirerande personligheter om deras bästa hår- och frisyrtips. Hela veckan kan du ta del av ett hav av frisyrtips ...

Nu är det dags för Sandra Beijer som driver den populära bloggen niotillfem att ge sina bästa hårtips.Vilken är din bästa frisyr för dåliga hårdagar?- Uppsatt med mycket 1960-talstupering och obscena mängder dust-it och torrshampoo.

Vilken är din bästa vardagsfrisyr?- Jag har haft mer eller mindre samma frisyr i flera år, rakt med topparna inåt. Jag använder en elektrisk rundborste varje morgon för att få till det och sedan hårspray på det!

Vilken är din bästa festfrisyr?- Min bästa festfrisyr är samma som min bästa vardagsfrisyr. Vilka är dina bästa hårprodukter?- Hårspray! Proffs är favoritmärket.Vem är din bästa frisör?- Håkan på frisörsalongen Haven på Kommendörsgatan 27 i Stockholm. 

Har du något frisyr-måste i ditt badrumsskåp?- Hårspray, elektrisk rundborste, torrshampoo, hårinpackning, plattång, värmespray och sådan där mousse man tar när håret är blott för att ge det volym. Och hårspännen och scarfs förstås.