Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skönhets-Therese ger sina bästa frisyrtips

Suktar du liksom vi efter nya frisyrtips och frisyrinspiration för så väl vardag, fest och dåliga hårdagar? Vill du även få en dos råd om hur andra tar hand om sitt hår och tips på bra produkter och frisörer?

Damernas Värld har tagit en rundvanring i bloggosfären och frågat några väl utvalda, inspirerande personligheter om deras bästa hår- och frisyrtips. Hela veckan kan du ta del av ett hav av frisyrtips ...

Först ut? Damernas Världs egen skönhetsbloggare, skönhetsredaktör och skönhetsexpert, Therese Hallberg, som delar med sig av sina bästa frisyrtips. 

Vilken är din bästa festfrisyr?
Slarviga beachvågor/lockar, alltid. Jag känner mig alltid finare i utsläppt hår, fast ibland kan en slarvig uppsättning också do the trick.

Vilken är din bästa frisyr för dåliga hårdagar?
Hårmunken, my precious. Men är hårdagen riktigt, riktigt dålig fungerar inte hårmunken heller, så då blir det en enkel hästsvans (gärna i kombination med en accessoar).

Vilken är din bästa vardagsfrisyr?
De slarviga beachvågorna/lockarna som jag gärna bär till fest, men i mindre uppstyrd skala. Mindre stylingtång, mer självtork med fall.

Vilka är dina bästa hårprodukter?
Eftersom jag är skönhetsredaktör är badrumshyllan alltid full med nylanserade hårnyheter som måste provas. Just nu är jag riktigt imponerad av L'Oréal Paris nya hårvårdsserie som är helt fri från parabener.

Vem är din bästa frisör?
Christian på Urban by Björn Axén, jag har gått till honom i fem år.

Har du något frisyr-måste i ditt badrumsskåp?
Torrschampo, always. Hej då platt, tråkigt och fett hår!