Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vårens frisyrtrender 2011

Nyfiken på säsongens it-frsiyrer? Damernas.se har listat de 5 största frisyrtrenderna våren 2011

Vill du ha fler frisyrtips?
I nya Damernas värld hittar du fler av vårens allra trendigaste frisyrer. Missa inte!

1970-talslockar

I vår slår 1970-talet stort i modevärlden. Vi inspireras av den kända bilden av modellen Veruschka, iklädd safarijacka från Yves Saint Laurent, som togs 1968, och även av Yves Saint Laurents andra ikoniska plagg från 1970-talet, däribland byxdressen.  Till denna 1970-trend kommer även den härliga 1970-talshåret, med mittbena och mjuka lockar. 

Skarpa benor

Ju skapare bena desto bättre är devisen för våren 2011. Både mittbena och snedbena fungerar i vår, men framför allt de senare alternativet, men då ska benan ligga djup åt ena sidan. Och så klart, slimmat till tusen!

Stort och krusigt

Som motpol till den superslimmade frisyren ovan kommer även den stora, krusiga frisyren som syns hos bland annat Marc Jacobs och Unique. 

Färgade slingor

Färgade toppar i knalliga färger som grönt, blått och rosa kommer stort i vår. Under modeveckorna tidigare i år hade ett flertal modemänniskor snappat upp trenden. Vågat är bara förnamnet, men varför inte testa med färg som kan tvättas ur?

Halvlångt

Långt hår är många kvinnors klassiska dröm, men är stundtals ganska överskattat, eftersom det lätt blir tungt och det är inte alltid helt enkelt att leka loss med frisyrer. Därför är denna frisyrtrend mer än välkommen. Halvlångt hår är en av vårens hårtrender. Och det bästa? Det är enkelt att variera, eftersom det är lätt att skapa volym och lätt att sätta upp i olika frisyrer.