Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fyll necessären med dina favoriter

Våren är här och det har blivit dags att fräscha upp necessären, något vi helst gör med favoriter vi känner igen sedan tidigare. Här är åtta produkter ni röstat fram som era favoriter, nu i vårens modell.

1. Body Butter, kroppscrème från Body Shop, 165 krFör lena och fina sommarben är Body Butter en given favorit. I sommar gillar vi Moringa, företagets första kropssmör med blomdoft, som är rik på mjukgörande moringafröolja.

2. Terracotta Bronzing Powder, solpuder från Guerlain, 480 kr
Ideal Finish Powder, pressat puder från Nivea, 89 kr
"Hyn blir silkeslen och jämn", var en av motiveringarna när Niveas pressade puder röstades fram som favorit. Med varma vindar kommer lätt blanka kinder och puder blir en viktig produkt i necessären. Vill du bättra på solbrännan med ett solpuder är Guerlains pressade terrakottapuder ett måste.  Med en såld dosa var 25:e sekund är klassikern en svårslagen favorit.

3. Eye Shadow Palette, ögonskugga från IsaDora, 179 kr"Fem harmonierande nyanser som är fina var för sig, men även lätta att blanda", var ett av argumenten när IsaDoras Eye Shadow Palette röstades fram som en av era favoritprodukter. I vår passar paletten Blooming Spring till pastellmodet och Bohemian Rhapsody till din solkyssta hy.

4. False Lash Effect, mascara från Max Factor, 175 kr
Dior Show, mascara från Dior, 310 kr
Två mascaror med borstar i storlek XXL som båda har många hängivna supporters bland er läsare. I sommar kommer vattenfasta varianter väl till pass. Vill du få längre fransar, lägg ett lager med en mascara som ger extra mycket längd innan du applicerar volymmascaran.

5. Touche Éclat, concealer från Yves Saint Laurent, 385 krI en sommarlätt makeup kan det vara skönt att använda en tunn foundation, och en populär kandidat är YSL:s ljusreflekterande concealer Touche Éclat. När du köper smink till våren och sommarens necessär så tänk på att välja en något mörkare variant än under vintern.

6. Juicy Tubes, läppglans från Lancôme, 215 krNär Lancôme lanserade storsäljaren Juicy Tubes sommaren 2000 var de först på marknaden med färgade läppglans i tub. I sommar gillar vi bärigt röda toner, eller varför inte en färg med lite extra skimmer i?