Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Damernas Värld listar bästa prova-på-kiten inom hudvård.Damernas Värld listar bästa prova-på-kiten inom hudvård.Damernas Värld listar bästa prova-på-kiten inom hudvård.
Damernas Värld listar bästa prova-på-kiten inom hudvård.

Testa ett nytt hudvårdsmärke! 10 prova-på-kit av skönhetsprodukter

Passa på att upptäcka ett nytt märke under rean, vi tipsar om 10 hudvårdsmärken som har prisvärda kit med sina produkter.

Med ett discovery kit eller prova-på-kit kan du på ett roligt sätt upptäcka ett nytt skönhetsmärkes produkt. Flera skönhetsmärken gör numera kit med några av sina bästsäljande produkter i något mindre format, för att du enkelt ska kunna prova på produkterna och se om du vill investera i en större version. Vi tipsar om de bästa startkiten, håll utkik efter dessa under rean!

En presentbox med spännande nya skönhetsprodukter i liten storlek kan även kännas som en roligare gå bort-present än en flaska vin eller en blomma om du ska på fest. Spana in våra favoriter, det finns för alla plånböcker. 

1. Discovery kit från By Terry

Produkter och necessär från By Terry.Produkter och necessär från By Terry.Produkter och necessär från By Terry.
Produkter och necessär från By Terry.

Lyxiga franska märket By Terry har skapat ett riktigt generöst prova-på-paket där du får testa både deras omtalade puder och primer men också deras handkräm och CC-serum, bland många andra produkter. Perfekt för att hitta nya favoriter!
My best of set från By Terry. Mer info och köp här (länk till Skincity).

2. Kit från Dermalogica

Fyra produkter från Dermalogica i ett kit.Fyra produkter från Dermalogica i ett kit.Fyra produkter från Dermalogica i ett kit.
Fyra produkter från Dermalogica i ett kit.

Dermalogicas populära produkter är utmärkta resevänner, och om du inte provat märkets produkter är det väl värt att spana in detta kit. Du får nämligen det kultförklarade exfolieringspulvret Daily microfoliant tillsammans med 3 andra produkter som återfuktar huden och stärker barriären: en oljerengöring och en gelrengöring samt en fuktkräm.
Discover healthy skin kit från Dermalogica. Mer info och köp här (länk till NodicFeel).

 

3. Prova-på-kit från Verso

Produkter och necessär från Verso.Produkter och necessär från Verso.Produkter och necessär från Verso.
Produkter och necessär från Verso.

Versos startkit ger dig fyra av det hajpade svenska märkets storsäljare, i mindre förpackningar men nog generösa för att du ska hinna få en känsla för om du vill investera i full size. Kitet innehåller Versos micellärvatten, fuktserum, ansiktskräm och ögonkräm.
Nourshing experience kit från Verso. Mer info och köp här (länk till Skincity).

 

4. Try out kit från Filorga

Necessär med fyra produkter från Filorga.Necessär med fyra produkter från Filorga.Necessär med fyra produkter från Filorga.
Necessär med fyra produkter från Filorga.

Nyfiken på Filorga? Deras kit innehåller märkets bästsäljare, en kvartett som jobbar på fina linjer och rynkor. Micellärvatten, ansiktsmask, fuktkräm och ögonkräm, allt du behöver i en smidig necessär. Dessutom till minipris!
Discovery kit anti-ageing bestsellers från Filorga. Mer info och köp här (länk till Eleven).

 

5. Discovery kit från Medik8

Kit med tre produkter från Medik8.Kit med tre produkter från Medik8.Kit med tre produkter från Medik8.
Kit med tre produkter från Medik8.

Medik8:s produkter må vara dyra, men de är väldigt effektiva. Därför kan ett prova på-kit vara ett prisvärt alternativ. Deras trio för fet hy innehåller en rengöringsmousse, en spottreatment och en fuktkräm. Klar hy till jul?
Clear skin discovery kit från Medik8. Mer info och köp här (länk till Åhlens).

6. Lyxigt dubbelkit från Estée Lauder

Kit med dubbel uppsättning produkter från Estée Lauder.Kit med dubbel uppsättning produkter från Estée Lauder.Kit med dubbel uppsättning produkter från Estée Lauder.
Kit med dubbel uppsättning produkter från Estée Lauder.

 

Om du redan vet att du tycker om Estée Lauders klassiska repair-serie kan detta vara ett passande kit för dig. Här får du nämligen en uppsättning av deras serum, fuktkräm och ögonkräm i fullstor storlek, och samma tre i mindre version. Dela med en vän eller behåll de mindre produkterna till resan? Limited edition och lite dyrare, så håll ögonen öppna under rean!
More of what you love holiday set från Estée Lauder. Mer info och köp här (länk till Kicks).

7. Startkit från Maria Åkerberg

Kit med mindre produkter från Maria Åkerberg.Kit med mindre produkter från Maria Åkerberg.Kit med mindre produkter från Maria Åkerberg.
Kit med mindre produkter från Maria Åkerberg.

Om du letar efter ekologiska produkter är svenska Maria Åkerbergs startkit med 5 produkter en mycket prisvärd start. Du får deras dagkräm, nattkräm, C-vitamin -serum, ansiktsmask och ansiktsskrubb. Både perfekt för att upptäcka märket, men också som resekit eller gå bort-present.
Try moist kit från Maria Åkerberg. Mer info och köp här (länk till Skincity).

 

8. Kit med masker från Peter Thomas Roth

Masker från Peter Thomas Roth.Masker från Peter Thomas Roth.Masker från Peter Thomas Roth.
Masker från Peter Thomas Roth.

Att Peter Thomas Roth gör härliga masker är inte fråga om saken, kanske tillhör du de som suktat efter att prova deras lyxigas guldmask? Eller den härliga pumpamasken? Med detta lilla kit får du testa 5 av märkets hyllade masker. Varje tub räcker till minst 2 maskomgångar, så att du hinner bestämma dig för vilken som är din favorit. Till ett mycket bra pris dessutom!
Masking minis från Peter Thomas Roth. Mer info och köp här (länk till Bangerhead).

9. Prova på-kit från Lancôme

Kit med produkter från Lancôme.Kit med produkter från Lancôme.Kit med produkter från Lancôme.
Kit med produkter från Lancôme.

För en mycket lite peng får du med det här kitet om fyra produkter testa på en hel rutin från Lancôme. Med en rengöringsmjölk, ansiktsvatten, fuktkräm och det ikoniska Génifique-serumet i mindre förpackningar har du allt som behövs för en lugnande rutin i vintermörkret.
Hydra zen starter kit set från Lancôme. Mer info och köp här (länk till Lyko).

10. Starter kit från Mario Badescu

Kit med fyra produkter från Mario Badescu.Kit med fyra produkter från Mario Badescu.Kit med fyra produkter från Mario Badescu.
Kit med fyra produkter från Mario Badescu.

Om du själv tampas med vuxenacne, eller kanske letar present till en tonåring kan detta prova-på-kit från Mario Badescu vara kitet för dig. Med rengöring, ansiktsvatten, fuktkräm och ansiktsmask finns allt som behövs för att ta fajten mot finnarna.
Regimen kit acne starter kit från Mario Badescu. Mer info och köp här (länk till Bangerhead).

 

Bonus! Skäm bort någon med ett prova på-kit med doft från Byredo

3 parfymer från Byredo i ett kit.3 parfymer från Byredo i ett kit.3 parfymer från Byredo i ett kit.
3 parfymer från Byredo i ett kit.

En utmärkt present eller för att själv testa dig fram till vilken av Byredos dofter du vill investera i. Detta lilla kit med 3 resevänliga flakonger innehåller det svenska märkets numera klassiker§ Bal d'Afrique, Blanche and Gypsy Water,
La sélection nomade från Byredo. Mer info och köp här (länk till Kicks).

 

LÄS MER: Bästa skönhetsprodukterna 2021 – hela listan med årets vinnare 

LÄS MER: Skönhetsredaktören: ”Beautyprodukterna du borde fynda på Black Friday” 

LÄS MER: Bädda stilsäkert! Lyxiga sängkläder med hotellkänsla