Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skönhetsredaktören: ”Bästa ansiktsrengöringen från budget till lyx”

Letar du efter rätt rengöring för din plånbok? Damernas Världs skönhetsredaktör guidar dig till bästa köpen!

Rätt rengöring till budgetpris, beautytowels och lyxiga balms. Damernas Världs skönhetsredaktör 

Anja Skeppe-Grahn lovordar sina beautyfavoriter inom rengöring och hudvård som passar för alla plånböcker – från budget till lyx.

LÄS OCKSÅ: C-vitamin i hudvård – så får du glow med serum, kapslar och pulver

 

1. Lyxigt balm från La Prairie

Sedan jag började använda olja eller balm som rengöring har inte bara huden blivit bättre, det är också så mycket mysigare – speciellt med Supreme balm cleanser La Prairie. Doften är magnifik och makeupen smälter bort.

Till sin hjälp får man också med två mjuka muslindukar. Läs mer och köp här.

 

2. Micellair-magi till budgetpris

Micellair kan vara det bästa i flaska som kommit från Frankrike sedan champagne. Rengöringens speciella molekyler suger åt sig och lyfter bort smutsen, och Niveas Sensitive 3-in-1 micellar cleansing water är en storfavorit. Läs mer och köp här.

Supertipset! Låt rengöringen få lite tid att lösa upp smutsen i stället för att du ska gnugga – det handlar om kemi, och är skonsammare mot huden.

 

3. Återfuktning i duschen med moisturizer

Jag försöker att alltid smörja in kroppen efter duschen, men ibland finns det inte tid och då är Nourishing cleanse in-shower moisturizer från Skin Treat perfekt. Du blir både mjuk och ren på nolltid! Läs mer och köp här.

 

4. Smidig tub från The Ordinary

The Ordinarys Squalane cleanser är det bästa budgetköpet bland balmrengöringarna. I motsats till de otympliga balmburkarna är tuben även smidig att ha med på resa. Läs mer och köp här.

 

5. Mjuk mikrofiber

Beauty towel från Amelie Soie, är en handduk med fibrer som tar bort makeupen, och det känns som att rengöra ansiktet med ett gosedjur. Oftast räcker det att använda den endast tillsammans med vatten. Läs mer och köp här.

 

6. Ta bort brun utan sol med St. Tropez

Tan remover mousse från St Tropez, är min nya bästis när jag glömt appliceringshandsken eller att tvätta händerna ordentlig efter en brun-utan-sol-session. Den tar inte bort en misslyckad spraytan, men jämnar till brännan. Läs mer och köp här.

 

7. Retrorengöring från Maison Dior

Det är något härligt gammaldags med fasta tvålar - doften kommer liksom fram mer. Ett bra exempel är Sakura från Maison Dior. Läs mer och köp här.

 

LÄS MER: Hudforskaren slår hål på 5 vanliga skönhetsmyter (vilka trodde du på?)