Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn listar de bästa serumen från budget till lyx.Skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn listar de bästa serumen från budget till lyx.Skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn listar de bästa serumen från budget till lyx.
Skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn listar de bästa serumen från budget till lyx.

Skönhetsredaktören: ”Höstens bästa serum från budget till lyx”

Serum är hudvårdsrutinens mest intressanta steg. Efter rengöring men innan kräm levereras den högsta andelen aktiva ingredienser – som verkligen kan förbättra huden. Skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn listar sina favoriter i alla prisklasser!

1. Budgetfynd

Pure glow perfecting serum från Aco är ett lätt serum som passar alla. Eftersom det innehåller en hög andel av superingrediensen niacinamid jobbar det extra mycket på att jämna ut hudtonen, öka lystern och minska porerna. Mer info – köp här (länk till Apoteket)

LÄS OCKSÅ: Årets bästa serum – stort bäst i test

Pure glow perfecting serum från Aco. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Pure glow perfecting serum från Aco. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Pure glow perfecting serum från Aco. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Pure glow perfecting serum från Aco. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

2. Oslagbar fukt

Elizabeth Ardens nya kapslar, Ceramide hyaluronic acid capsules med den perfekta fuktkombinationen av hyaluronsyra och ceramider, gör huden plumpad som en persika och kommer definitivt vara en favorit när kylan slår till. Mer info – köp här (länk till Lyko)

Elizabeth Ardens kapslar Ceramide hyaluronic acid capsules. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Elizabeth Ardens kapslar Ceramide hyaluronic acid capsules. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Elizabeth Ardens kapslar Ceramide hyaluronic acid capsules. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Elizabeth Ardens kapslar Ceramide hyaluronic acid capsules. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

3. Alternativ till retinol

Länge har retinol varit den ohotade vinnaren när det gäller hudföryngring. Men nu har det kommit en ny ingrediens, bakuchiol, som man i välgjorda studier sett ger liknande resultat, men utan de biverkningar – som rödhet och irritation – som många upplever med retinol. Jag pausar med retinolserum ett tag och satsar på Bakuchiol peptides från Medik8. Mer info – köp här (länk till Skincity)

Bakuchiol peptides Medik8. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Bakuchiol peptides Medik8. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Bakuchiol peptides Medik8. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Bakuchiol peptides Medik8. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

LÄS OCKSÅ: Skönhetsredaktören: ”Jag är över 30 och har aldrig haft bättre hy – här är mina hemligheter”

4. Hejdå pigmentfläckar och porer

Med den högsta koncentrationen av niacinamid på marknaden dammsuger Clinical niacinamide 20% treatment från Paula’s Choice huden på porer och pigmentprickar. Kostar 535 kr, men min hud blev snabbt klarare och jämnare. Mer info – köp här (länk till Skincity)

Clinical niacinamide 20% treatment  Paula’s Choice. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Clinical niacinamide 20% treatment  Paula’s Choice. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Clinical niacinamide 20% treatment  Paula’s Choice. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Clinical niacinamide 20% treatment Paula’s Choice. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

5. Prisvärt retinol

De senaste månaderna har jag använt Retinol 1,5 % night complex från No7 som är ovanligt prisvärt för sitt innehåll och ger vädligt fina resultat. Förutom retinol innehåller den också superpeptiden Matrixyl 3000, som länge har använts för sina hudförbättrande egenskaper. Mer info – köp här (länk till Apotek Hjärtat)

Retinol 1,5 % night complex No7. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Retinol 1,5 % night complex No7. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Retinol 1,5 % night complex No7. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Retinol 1,5 % night complex No7. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

6. Lystergivande c-vitamin

C-vitamin är den gyllene ingrediensen för glow och en jämn hudton. Dessutom är det en stark antioxidant som hjälper till i kampen mot fria radikaler orsakade av föroreningar och solen (perfekt under dagkrämen). Kicks serum Beautyact 20% vita-c brightening serum är ett av de första serumen med tillräckligt hög koncentration för att göra skillnad utan att kosta skjortan. Mer info – köp här (länk till Kicks)

Kicks serum Beautyact 20% vita-c brightening. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Kicks serum Beautyact 20% vita-c brightening. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Kicks serum Beautyact 20% vita-c brightening. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Kicks serum Beautyact 20% vita-c brightening. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

LÄS OCKSÅ: Skönhetsredaktören listar höstens bästa parfymnyheter