Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Innehållsredaktören väljer: 3 effektiva solskydd för håret

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Idag: Solskydd för håret, utvald av DV:s hårbesatta innehållsredaktör Jenny Bergquist.

”De flesta av oss har ju vid det här laget fattat att solskydd inte är ett tillval i hudvårdsrutinen utan ett måste för att hålla huden pigg och frisk. Samma sak gäller självklart med håret. Det är direkt korkat att – som jag – lägga tusentals kronor varje år på att få en snygg hårfärg om man sen ska låta den stekas och förstöras av solen. Så om du inte redan har ett solskydd för håret är det dags att slå till. Här är tre riktigt bra köp!”

Hair in the sun från Saschajuan 

Kicka på länken för att komma till produkten (länk till Lyko)Kicka på länken för att komma till produkten (länk till Lyko)Kicka på länken för att komma till produkten (länk till Lyko)
Kicka på länken för att komma till produkten (länk till Lyko)

Många av oss har tagit för vana att minimera mängden stylingprodukter under sommarmånaderna, dels för att låta håret vila och dels för att det blir så himla lite plats kvar i resväskan om man ska släpa med sig alla favoritprodukterna. Då är dubbeljobbande produkter guld värda, som denna mångåriga favorit där du får både solkydd och stylingkärm i en smidig tub. Dessutom luktar den gott. Mer info och köp här (länk till Lyko) 

 

Soleil huile sirene från Kérastase

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Nordic Feel)Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Nordic Feel)Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Nordic Feel)
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Nordic Feel)

Jag gillar att prova nya märken, både när det gäller hårprodukter och allt annat mys som trängs i badrumsskåpet. Men ibland kan det ju kännas onödigt att chansa, och ett märke som alltid levererar bra resultat är Kérastase. Denna lyxiga spray erbjuder UV-skydd och mjukgör med olja samtidigt som den ger håret lite textur. Check, check, check! Mer info och köp här (länk till Nordic Feel) 

 

The multi-talented hair mask från Budgie 

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Åhlénsl)Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Åhlénsl)Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Åhlénsl)
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Åhlénsl)

”Men Jenny, min plånbok är sååå tunn, hur ska jag ha råd med ett solskydd för håret?” hör jag några av er ropa. Jag hör er – och presenterar denna goding från Budgie, som för ett ytterst facilt pris ger solskydd samtidigt som den peppar upp håret med näring och fukt. Mer info och köp här (länk till Åhléns)