Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Julia Roberts innan klippet.Julia Roberts innan klippet.Julia Roberts innan klippet.
1 AV 2
De har bäst frisyrer av alla enligt artisterna
2 AV 2
Julia Roberts innan klippet.
Foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / TT NYHETSBYRÅN

Julia Roberts rockiga förvandling – se nya frisyren

Julia Roberts har hakat på nya rockiga trendfrisyren – som har blivit het igen genom succéserien där Elvis Presleys barnbarn spelar huvudrollen. 

När dagarna blir ljusare är vi mer benägna att göra en utseendemässig förändring med ny färg eller ett nytt klipp. Experter menar dessutom att en visuell förändring kan vara början till en större förändring i livet – vilket även flera kända personer vittnar om. Det klipp som gett mest effekt hittills i vår står filmstjärnan Julia Roberts för, som gjorde entré på den stora klockmässan i Genève, Schweiz, i en nyklippt lugg.

Julia Roberts i ny lugg i Genève.Julia Roberts i ny lugg i Genève.Julia Roberts i ny lugg i Genève.
Julia Roberts i ny lugg i Genève. Foto: VALENTIN FLAURAUD / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Som en rockstjärna!

Julias lugg är av det rejälare slaget och är klippt precis över ögonen. ”Som en rockstjärna!”, är en de kommentarer som flödat in sedan stjärnan visat sitt vårklipp. 

Patti Scialfa, Julia Roberts och Florence Welch.Patti Scialfa, Julia Roberts och Florence Welch.Patti Scialfa, Julia Roberts och Florence Welch.
Patti Scialfa, Julia Roberts och Florence Welch. Foto: TT

För visst finns det likheter med såväl Stevie Nicks (Fleetwood Mac) och Patti Scialfa (E Street Band) som med Florence Welch (Florence & The Machine).

Riley Keough i Daisy Jones & The Six.Riley Keough i Daisy Jones & The Six.Riley Keough i Daisy Jones & The Six.
Riley Keough i Daisy Jones & The Six. Foto: TT NYHETSBYRÅN

Lockigt svall med lugg har fått ett uppsving med anledning av serien Daisy Jones & The Six som är skapad för streamingtjänsten Prime från boken med samma namn av Taylor Jenkins Reid, där Elvis Presleys barnbarn Riley Keough (vars mamma Lisa Marie Presley gick bort tidigare i år) spelar huvudrollen som rockartisten Daisy Jones. 

https://www.instagram.com/p/CqUznqbObOf/

 

Klippet gjordes av kändisfrisören Serge Normant, och ögonblicket delades av Julia Roberts röda mattan-stylist Elizabeth Stewart.

Julia Roberts med lugg anno 2006.Julia Roberts med lugg anno 2006.Julia Roberts med lugg anno 2006.
Julia Roberts med lugg anno 2006. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX / TT NYHETSBYRÅN

Men det är inte första gången Julia klippt lugg privat (vi har då och då sett henne i lugg på film), även om det var ett tag sedan senast. 2006 klippte hon sig till exempel en flikigare variant.

Fler luggklipp att minnas

Prinsessan Sofia klippte lugg 2022 men den blev inte långvarig. Till höger som hon såg ut vid ett evenemang i slutet av mars.Prinsessan Sofia klippte lugg 2022 men den blev inte långvarig. Till höger som hon såg ut vid ett evenemang i slutet av mars.Prinsessan Sofia klippte lugg 2022 men den blev inte långvarig. Till höger som hon såg ut vid ett evenemang i slutet av mars.
Prinsessan Sofia klippte lugg 2022 men den blev inte långvarig. Till höger som hon såg ut vid ett evenemang i slutet av mars. Foto: TT
Kim Kardashian hade lugg på modeveckan i Milano i februari i år. Hennes mest frekventa frisyr är dock lugglös.Kim Kardashian hade lugg på modeveckan i Milano i februari i år. Hennes mest frekventa frisyr är dock lugglös.Kim Kardashian hade lugg på modeveckan i Milano i februari i år. Hennes mest frekventa frisyr är dock lugglös.
Kim Kardashian hade lugg på modeveckan i Milano i februari i år. Hennes mest frekventa frisyr är dock lugglös. Foto: TT
Loreens succéfrisyr från Melodifestivalen har en chic lugg – vid ett besök på samma tävling 2017 var håret i mittbena.Loreens succéfrisyr från Melodifestivalen har en chic lugg – vid ett besök på samma tävling 2017 var håret i mittbena.Loreens succéfrisyr från Melodifestivalen har en chic lugg – vid ett besök på samma tävling 2017 var håret i mittbena.
Loreens succéfrisyr från Melodifestivalen har en chic lugg – vid ett besök på samma tävling 2017 var håret i mittbena.

LÄS MER Hitta ett nytt klipp för våren 2023! Snygga frisyrer för kort, mellan och långt hår
LÄS MER
Experten: Byt frisyr – och förändra ditt liv!