Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Linda Lindorff delar med sig av sina bästa hudvårdsprodukter och största skönhetsmissar.
Linda Lindorff delar med sig av sina bästa hudvårdsprodukter och största skönhetsmissar.
Linda Lindorff delar med sig av sina bästa hudvårdsprodukter och största skönhetsmissar.
Linda Lindorff delar med sig av sina bästa hudvårdsprodukter och största skönhetsmissar. Foto: GABRIEL LILJEVALL / G.LILJEVALL AB

Linda Lindorff om sin största skönhetsmiss: ”Jag såg helt galen ut”

Programledaren Linda Lindorff leder ett nytt dejtingprogram i vår. För Damernas Värld delar hon med sig av sina bästa hudvårdsprodukter och största skönhetsmissar.

Damernas Värld

Linda Lindorff är den ständigt aktuella programledaren som förutom långköraren Bonde söker fru och årets omgång av Wildkids även är aktuell med ett nytt program när TV4 hakar på dejting-tv-trenden i vår. Vi passade på att kika in i Lindas badrumsskåp och se vilka favoritprodukter och skönhetsknep hon helst tar till – förutom signum-leendet som hon hon fått av sin mamma.  

Linda Lindorff

Gör: Programledare.

Bor: Lidingö.

Familj: Maken Jacob och döttrarna Lykke, Wilhelmina och Benedicte.

Ålder: 50.

Aktuell: Med nya dejtingprogrammet Min mamma, din pappa som har premiär 8 mars på TV4 Play och TV4.

Vilken är din livräddare i badrumsskåpet?
– Mitt serum från pHformula. Jag har hudåkomman perioral dermatit som stundtals kan bli väldigt besvärlig med röda prickar som kliar, torr flagig hud och så vidare. Ingen vet riktigt vad det beror på men stress och smink och solkrämer brukar trigga det för mig. Kallas lustigt nog för flygvärdinnesjukan. Det är rätt många i Sverige som drabbas av det här och jag får ofta frågor om hur jag kurerar mig när det kommer så jag har skrivit om det på min blogg för dem som vill veta mer. Men en av de saker som hjälper är mitt serum. En annan storfavorit i badrumsskåpet är Glow renew night serum som innehåller hjortron, älskar den. 

Tyckte rosa och lila slingor blev rätt kul och lite snyggt till och med – tills jag insåg att det inte gick bort

Vad är din största skönhetsmiss?
– Jag tog barnens sprejburkar med färg som de brukar ha när det är maskerad eller så och gjorde rosa och lila slingor. Tyckte rosa och lila slingor blev rätt kul och lite snyggt till och med – tills jag insåg att det inte gick bort när jag tvättade håret utan höll i sig i över en vecka. Det var bara snyggt, eller ja halvsnyggt, i ungefär en dag…
– Sedan var det en gång under en inspelning i Kenya när fotografen ifrågasatte mitt utseende då han tyckte att jag blev mer och mer orange för var dag som gick. Det visade sig då att jag hade, utan att veta om det, köpt en hudlotion på Ica som innehöll en slags gradvis brun-utan-sol-effekt som ihop med den starka solen gjorde att jag fläckvis blev helt missfärgad. När jag tog av mig till bikini och vi skulle filma på stranden skrattade vi båda så tårarna rann. Jag såg helt galen ut. Som en giraff. 

Linda Lindorff leder ett nytt dejtingprogram på TV4 i vår. Foto: GABRIEL LILJEVALL / G.LILJEVALL AB

Vilket plagg vill du aldrig bära igen?
– Man ska aldrig säga aldrig, men knickers är jag inte så förtjust i… 

 Vilket är det bästa råd du har fått?
– Min mamma har alltid påmint mig om hur vackert det är med ett stort leende och jag håller med. Ett leende kan helt och hållet ändra en persons utseende och det är alltid till det bättre. 

Berätta om det nya programmet du leder i vår.
Min mamma, din pappa är ett nytt dejtingprogram med en twist. I programmet möter vi en grupp singelföräldrar mellan 45 och 58 år som söker en andra chans till kärlek. De är nominerade till programmet av sina halvvuxna barn. Föräldrarna flyttar in i ett hus tillsammans, ovetandes om att deras barn befinner sig ett annat hus ett stenkast bort där de följer sina föräldrars dejtande genom övervakningskameror. Barnen ska övervaka och påverka sina föräldrars dejtande, de agerar som sina föräldrars kärleksexperter.   
– Barnen har väldigt fina relationer med sina föräldrar och de vill att mamma eller pappa ska hitta en ny partner och bli lyckliga. 

LÄS MER: Specialistens metoder mot akne i klimakteriet – och produkterna som funkar 

LÄS MER: Kika in i Efva Attlings badrumsskåp: ”Bästa produkten för kvinnor över 50”