Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Meghan Markles (billiga!) skönhetsprodukt hon alltid har i väskan

Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, delar med sig av vad hon aldrig lämnar hemma när hon ute och reser. Det bästa? Du kan själv klicka hem Meghans favorit – för bara 75 kronor. 

Meghan Markles stil kopieras av fans världen över, och hennes klassiska och tidlösa looks hyllas av modeexperter. I en intervju med Allure delade hon för några år sedan med sig av vilken produkt hon aldrig reser utan. Och det var ingen dyr kräm hon rekommenderade, istället valde hon att lyfta fram en olja från Body Shop.

Tea tree oil från The Body Shop. Rengöring som används som punktbehandling. Mer info  och köp här (länk till The Body Shop).  

– Något jag inte kan leva utan när jag reser är en liten flaska med Tea Tree Oil från Body Shop. Det är inte det mest glamorösa, men om du får ett sår, ett myggbett eller en finne så är det lösningen för allt. Den är billig, och liten nog att kunna ha med i väskan hela tiden, sa hon då till Allure. 

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles hudterapeut om produkterna hon alltid använder 

Då bröt Meghan Markle mot kungliga modereglerna

Meghan Markle har tidigare brutit mot flera av de kungliga modereglerna, och hertiginnan går sin egna väg – vilket vi gillar! Läs mer om varför hennes val av nagellack på ett event väckte uppmärksamhet. 

LÄS MER: Stilikonen Meghan Markles 15 bästa looks – klassiskt och tidlöst