Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: pixdeluxe

7 vanligaste misstagen med brun utan sol (så undviker du att bli orange!)

Oproportionerligt mörka knän, händer som inte matchar med resten av kroppen och en lätt orange hudton. Vi hjälper dig att undvika de klassiska brun utan sol-misstagen och ger bästa tipsen för en jämn och snygg fuskbränna!

Misstag 1: Grunden är för ojämn

Att ha framförhållning och redan dagen innan du vill använda brun utan sol faktiskt se till att peela kroppen med en nylonvante är en förutsättning för bästa resultat.

 

LÄS OCKSÅ: Bästa kroppsscrubben för vacker och återfuktad hy – vi utser bäst i test

 

Misstag 2: Huden är för torr

Det absolut vanligaste misstaget när det kommer till brun utan sol är att huden är för torr och suger åt sig brun utan sol-brännan som om det vore en fuktkräm. Se till att huden är ordentligt återfuktad genom att ha för vana att använda bodylotion på nytvättad hy. Just den dag du vill använda BUS blir resultatet bäst om du undviker andra produkter än just brun utan solen.

LÄS OCKSÅ: Kroppsoljorna som räddar torr hy – här är produkterna som får bäst i test

Foto: gradyreese

Misstag 3: BUS-brännan blir för orange

Här finns det ingen annan genväg än använd rätt produkter! Vill du ha tips så spana in vårt stora brun utan sol-test!

 

Misstag 4: Knän och armbågar blir mörkare än resten

Fötter, knäveck, händer och armbågar är platser på kroppen där huden är extra torr och extra gärna sörplar i sig brun utan sol-brännan. Det gör ofta att huden blir lite mörkare just där, så var därför försiktig och stryk på lite mindre formula på utsatta områden.

 

Misstag 5: Du får mörka ränder

Mörka ränder hör bus-brännan till, undertecknad fick dem i stort sett varje gång på baksidan av smalbenen där man inte riktigt ser hur mycket man lagt på. Som tur är lärde jag mig ett knep som gör att problemet är ett minne blott. När jag känner mig nöjd och klar med insmörjningen tar jag en bit hushållspapper och drar över huden, finns det ett tjock lager med kräm någonstans jämnas den automatiskt ut.

Foto: gradyreese

Misstag 6: Händerna är vitare än armarna

I vår iver att undvika mörka linjer på händerna är det lätt hänt att vi tvättar dem lite väl bra och att handryggen blir ljusare än armarna. Var noga med att tvätta handflatan, men se till att formulan fortfarande finns på handryggen.

 

Misstag 7: Du får ett vitt spår efter vatten

Regnar det ute så använd regnkläder och paraply, regnvatten bildar gärna ett spår i bus-brännan och det vill vi undvika! Detsamma gäller om du planerar in ett stentufft och svettigt träningspass. Svettränder är något som snabbt drar ner glamfaktorn.

Missa inte Sweden Fashion & Beauty Day – Sveriges nya mode- och skönhetsfestival!