Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nu finns ett prosecco-läppbalsam (som gärna får landa i vår neccessär!)

Prosecco-febern fortsätter! Nu har den bubblande drycken intagit skönhetsmarknaden i form av ett litet, otroligt sött läppbalsam. Perfekt för prosecco-älskaren!

Världen har fått prosecco-feber. Den senaste tiden har vi sett prosecco-popcorn, prosecco-godis och prosecco-julkalendrar i våra flöden. Roligt, men kanske inte alltid särskilt gott eller användbart.

LÄS MER: Läppbalsam som reparerar torra läppar – här är bäst i test

Nu, däremot, har vi hittat en proseccoprodukt som får det att klia lite extra i fingrarna. Den är mjuk, doftar gott och innehåller kokosolja – nämligen ett prosecco-läppbalsam!

Foto: The Present Finder.

Läppbalsam med mandel- och kokosolja

Läppbalsamet är rikt på vitamin E och innehåller kokosolja, mandelolja, sheasmör och har förstås en doft av prosecco. Perfekt i partyväskan eller som present!

Det är sajten The Present Finder som säljer läppbalsamet för 4.99 pund (knappt 50 kronor). Läppbalsamet finns även i en rosa version, med smak av rosé prosecco.

På hemsidan kan man även hitta prosecco-doftljus, prosecco-godis, prosecco-badbomber och prosecco-pong (istället för beer pong). Himlen för prosecco-älskare med andra ord!