Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

& Other Stories utökar sitt skönhetssortiment — lanserar hårserie med stjärnstylisten

Att pricken över i:et på en lyckad look är håret är vi inte ensamma att tycka — & Other Stories har med hjälp av stjärnhårstylisten Kylee Heat tagit fram en ny hårvårdserie. Då släpps den i butik!

& Other Stories utökar nu sitt skönhetssortiment tillsammans med kändis-hårstylisten Kylee Heath från Los Angeles som fokuserar och är expert på hårkvalitet för den röda mattan. Hårvårdsserien kommer i butik den 16 augusti men redan nu kan du kolla in produkterna här nedan!

Hair Care kollektionen är inspirerad av ett liv i LA tillsammans med stjärnstylisten Kylee Heath!Hair Care kollektionen är inspirerad av ett liv i LA tillsammans med stjärnstylisten Kylee Heath!Hair Care kollektionen är inspirerad av ett liv i LA tillsammans med stjärnstylisten Kylee Heath!
Hair Care kollektionen är inspirerad av ett liv i LA tillsammans med stjärnstylisten Kylee Heath!

— Tillsammans med Kylee Heath drevs vi av inspiration från livet i LA och tittade på vilka hårvårdsprodukter vi skulle vilja använda efter en morgon på stranden, en dag på jobbet eller en natt ute på stan, säger Frida Fagerholm, Head Of Beauty på & Other Stories och fortsätter:

— Vi delade upp det i tre kategorier: Restore, Universal och Fullness. Kategorierna ger dig möjligheten att skapa looken du eftersträvar: hår med volym eller textur, lockigt eller vågat hår samt lent och glansigt. Allt med en väl balanserad formula som kommer hålla hela dagen.

& Other Stories nya hårvårdskoncept består av runt 14 högkvalitativa produkter med allt från schampoo, balsam och Blowout Lotion till Scalp Scrub och Beach Spray. De tre kategorierna Restore, Universal och Fullness har alla en stark röd tråd genom kollektionen och funkar att blanda mellan varandra.

Samtliga produkter i Hair Care-serien funkar för alla hårtyper och färger och går att mixa. Dem hålls samman mellan varandra med en varsin signaturdoft.Samtliga produkter i Hair Care-serien funkar för alla hårtyper och färger och går att mixa. Dem hålls samman mellan varandra med en varsin signaturdoft.Samtliga produkter i Hair Care-serien funkar för alla hårtyper och färger och går att mixa. Dem hålls samman mellan varandra med en varsin signaturdoft.
Samtliga produkter i Hair Care-serien funkar för alla hårtyper och färger och går att mixa. Dem hålls samman mellan varandra med en varsin signaturdoft.

 

LÄS OCKSÅ: höstmode 2018

Stor guide: Här är höstens största trender – så bär du stilen

 Höstskor 2018 – fixa stilen inspirerad av catwalken

 Säsongens snyggaste plagg i leopard – 12 trendiga köp

 

Restore

Denna kategori betyder helt enkelt att reparera och förebygga hårets näring, glans och styrka som får håret att se hälsosamt ut. Dessa produkter kan användas dagligen eller när du vill ge håret en extra touch av kärlek. Produkterna är fyllda med återfuktande keratin och hibiscus-extrakt som gör hårfibrerna fylligare. En blandning av kokos, jojoba och avokado-olja skyddar skadat och slitet hår. Produkterna som hör till denna serie är Scalp Scrub, Intensive Mask, Hårserum, Leave-in Mask, Shampoo och Treatment.

Universal

Kategorin är för de övergripande produkterna som är med steg för steg i allt från förberedelser till den slutgiltiga looken, oavsett om de är slarviga lockar eller perfekt fönat hår. Produkterna består av artichoke, moringa tree och quinoa som är utvaldt för att boosta hårets kvalitet. Stylingprodukterna ska skydda mot värme och motverka frissigt och statiskt hår. Produkter som hör till denna kategori är Beach Spray, Blow out Lotion, Primer Spray, Hårspray, Torrschampoo, Shampoo och Balsam.

Fullness

Detta står helt enkelt för de produkter som utlovar volym, textur, fyllighet, studs och lätthet. Produkterna består av pea-extrakt, loquat löv och sjögräs. Ingredienserna ska bevara håret återfuktat men utan att det känns tungt. Produkterna i serien är Volympuder, Thickening Cream, Textur spray, Torrschampoo, Balsam och Shampoo.

 

Här finns en hårstyling-turtorial av Nicole Husman med hennes favoriter från kollektionen:

 

 

LÄS OCKSÅ: 

Här är sminkborstarna du verkligen behöver i necessären — skippa resten!