Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

"De trodde inte att det var jag på bilderna" – se videon hon gjorde som respons

Hår- och makeupartisten Nikkie tröttnade på att många hon mötte inte trodde på att hon som osminkad kunde vara samma tjej som den i hennes populära Youtube-kanal. Hennes reaktion blev att göra en av sina populära videoguider – men bara på halva sidan av ansiktet.

När Nikkie osminkad träffade nya människor var det flera personer som såg henne i ögonen och sa att det inte kunde vara hon som driver den populära youtube-kanalen med nära en miljon prenumeranter.

– De sa till och med att det var roligt att jag sa så, för jag såg ju inte alls ut som tjejen på bilderna och i guiderna, berättar Nikkie i videon.

Det fick henne att börja reflektera och hon upplevde att vi allt mer får skämmas för att vi älskar makeup.

– Nu för tiden är det som att det finns tre anledningar att älska makeup. För att få uppmärksmahet från killar, för att du är osäker, eller för att du inte älskar dig själv. På senaste tiden har jag känt det som att det är fel att säga att Jag älskar att lägga min makeup.

Hennes reaktion blev att göra en makeup där hon gick loss med sina skills utan att spara på några krafter. I ena halvan visar hon precis vad som är möjligt att göra med makeup – och i den andra halvan är hon helt osminkad.

– Det jag säger är inte att du som är osäker ska lägga på mycket makeup och nöja dig med att täcka över dig själv. Men jag vill att folk ska veta att makeup är roligt och att det inte finns några regler. Jag älskar kraften i makeup!

Se Nikkies video här nedan – och kom ihåg att det inte finns rätt eller fel, vare sig du älskar din makeup eller föredrar att vara osminkad!

https://www.youtube.com/watch?t=341&v=a4Ov8qvZ2_w

Vill du se fler liknande klipp? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du ingenting

Du vill kanske även läsa:

Därför ska du inte använda ditt solpuder som contouring

9 sminktips på hur du kan sminka fram vacker lyster

10 proffstips som tar din ögonmakeup till en helt ny nivå

Få vackert välformade ögonbryn med våra bästa tips (vi lovar att du inte hört alla innan)