Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Raka dina ben med perfekt resultat

Får du röda prickar, inåtväxande hår eller infekterade hårsäckar. 

Damernas.se i samarbete med Wilkinson guidar till till sommarens slätaste och vackraste ben ...

Så rakar du dina ben på bästa sätt!

1. Raka dig regelbundet. Det är en myt att hårstrån blir tjockare och grövre om du rakar dig ofta. Genom att raka dig ofta tar du samtidigt bort det översta lagret av döda hudceller, vilket gör dina ben fräscha och redo för sommarens bränna.

2. Planerar du en dag på stranden? Raka benen kvällen innan, för att undvika hudirritation som kan orsakas av sol och salt. 

3. Mjuka upp dina hårstrån genom att mjuka upp dem i varmt vatten. 

4. Tryck inte för hårt med din rakhyvel. Märker du av att du trycker hårdare med in hyvel än vad du brukar göra? Då är det dags att byta blad. 

5. Har du känslig hud? Linda in is i en frottéhandduk och lugna huden efter rakningen. 

6. Återfukta. Efter du har rakat dina ben är det dags att ge huden fukt. Snåla inte på fukten, utan smörj tills huden är "mätt". 

7. Hjälper inte tipsen? Nu lanserar Wilkinson Sword den nya hyveln Intuition, som passar kvinnor med känslig hud.-  Intuition löddrar och rakar på samma gång med ett perfekt resultat.
-  De tre precisionsslipade bladen sitter mitt på raktvålen som skummar ögonblickligen vid kontakt med vatten. Den innehåller vårdande E-vitamin och Aloe Vera som gör huden mjuk och smidig. 

- Bladen följer hudens alla konturer så du enkelt kommer åt överallt.

- Det nya ergonomiska hyvelskaftet passar perfekt i handen och rakningen blir skonsam. Den medföljande duschhållaren fäster du enkelt på duschväggen med sugpropp så du alltid har din Intuition inom rakhåll.

- Din Intuition levereras med ett praktiskt bladskydd. Om du ska på resa kan du enkelt ta med din Intuition i necessären och du sparar plats eftersom du varken behöver raklödder eller gel.

- Intuition är anpassad för känslig hud - kliniskt och dermatologiskt testad.

Just nu!

 GRATIS provpaket med Intuition - klicka här!