Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sandra Wannerstedt sminkar Hollywoodstjärnor – nu börjar hon blogga för Damernas Värld!

Senaste tillskottet i Damernas Världs bloggfamilj heter Sandra Wannerstedt och är ett makeup-proffs utan dess like. Lär känna Sandra lite mer, och få reda på vilka sminktrender hon tror blir störst i år!

Välkommen till Damernas Värld, Sandra! Vi är så glada att du börjar blogga hos oss. Hur känns det för dig?

– Wow, tack! Det känns annorlunda, läskigt och nervöst. Att blogga är ingen lek – det kan vara ganska svårt.

För dem som inte känner dig sedan tidigare, kan du berätta lite om vem du är?

– Jag arbetar som makeup-artist och är representerad av en av Sveriges ledande hår- och makeup agenturer, MIKAs LOOKs. Som yngre tävlade jag inom hästsport och red åtta till tio hästar om dagen, men släppte den drömmen när jag flyttade till Stockholm, vilket ledde mig fram till drömjobbet jag har idag. Roligt fakta om mig är att jag kan allt om hamburgare och realityshower. Jag lovar att ha ett svar! Fritiden spenderar jag med min två år gamla son. Han är mitt allt och lite till.

Vad har du för relation till Damernas Värld?

– Jag har arbetat mycket med Damernas Värld och gjorde min första omslagssminkning för er. Det känns fantastiskt att nu bli en ännu större del av varumärket.

Vad kommer du att bjuda på i din blogg?

– Mycket smink och backstage-material från alla spännande uppdrag och resor jag är iväg på. En hel del videouppdateringar och glimtar av min galna personlighet utlovas. Plus en del inredning.

Sandra Wannerstedt.Sandra Wannerstedt.Sandra Wannerstedt.
Sandra Wannerstedt.

Vem är den kändaste personen du sminkat?

– Jag har sminkat många kända personer. Men den mest kända just nu måste vara Alicia Vikander, duon Icona Pop, eller skådespelaren Nikolaj Coster-Waldau från Game of Thrones.

Make up-proffs som du är, vilka är de största sminktrenderna vi kommer att se i år?

– Glitter blir ännu hetare i år och likaså glow i alla dess toner. Även tjocka fransar och eyeliner – en beautytrend som aldrig går ur tiden.

Läs Sandras blogg här!