Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Sarah Jessica Parker berättar om sin syn på skönhetsoperationer.Sarah Jessica Parker berättar om sin syn på skönhetsoperationer.Sarah Jessica Parker berättar om sin syn på skönhetsoperationer.
1 AV 2
Skådespelaren har tre barn med maken Matthew Broderick
2 AV 2
Sarah Jessica Parker berättar om sin syn på skönhetsoperationer.
Foto: CRAIG BLANKENHORN/MAX / AVALON / STELLA PICTURES/CRAIG BLANKENHORN/MAX / AVALON

Sarah Jessica Parker ”missade” sitt ansiktslyft

Sarah Jessica Parker, 58, väljer att åldras naturligt – än så länge. I en färsk intervju berättar hon att hon tänker på skönhetsingrepp hela tiden, men känner att hon missat ett avgörande.

När Sex and the city-uppföljaren And just like that… blev skådespelarnas utseende i förhållande till deras ålder en stor snackis. Något som huvudpersonen Sarah Jessica Parker reagerade starkt på.

– Jag vet hur jag ser ut. Jag har inget val. Vad ska jag göra åt det? Sluta åldras? Försvinna?

Sarah Jessica Parker vid firandet av Sex and the citys 25-årsjubileum, och säsong två av And just like that.Sarah Jessica Parker vid firandet av Sex and the citys 25-årsjubileum, och säsong två av And just like that.Sarah Jessica Parker vid firandet av Sex and the citys 25-årsjubileum, och säsong två av And just like that.
Sarah Jessica Parker vid firandet av Sex and the citys 25-årsjubileum, och säsong två av And just like that. Foto: RW/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Stjärnan har valt att åldras naturligt, utan ingrepp som lyft eller botox, men det innebär inte att hon inte funderat, och funderar, på det, berättar hon i en intervju hos medieprofilen Howard Stern.

Funderar på alla typer av skönhetsingrepp

– Jag tänker på alla typer av ingrepp, hela tiden, och frågar folk: ”Är det för sent?”.

Men hon har aldrig känt att hon behöver göra något slags skönhetsingrepp. I stället satsar hon på behandlingar som peeling hos en hudterapeut för att behålla sitt berömda glow.

Sarah Jessica Parker i And just like that.Sarah Jessica Parker i And just like that.Sarah Jessica Parker i And just like that.
Sarah Jessica Parker i And just like that. Foto: CRAIG BLANKENHORN/MAX / AVALON / STELLA PICTURES

– Jag gör allt sånt. Men uppriktigt sagt tror jag att jag missade mitt ansiktslyft. Ett sådant där gammaldags bra lyft som du gör när du är typ 44.

På Sterns fråga om hon önskar att hon gjort det svarar hon ändå:

– Nja, jag har hört en del historier …

Förstår dem som gör ingrepp

Trots de där skräckhistorierna om ingrepp som gått fel har hon full förståelse för människor som väljer att göra dem.

Sarah Jessica Parker i And just like that.Sarah Jessica Parker i And just like that.Sarah Jessica Parker i And just like that.
Sarah Jessica Parker i And just like that. Foto: STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

– Jag förstår varför man gör det valet, för det läggs så stor tyng vid, framför allt kvinnors, utseende. När vi började sända första säsongen av And just like that kom det så många oändliga artiklar om åldrande och att åldras med värdighet och ”Sarah Jessica har grått hår”… Samtidigt som jag sitter bredvid Andy Cohen, vars huvud är täckt av grått hår – och det nämner ingen över huvudtaget. 

– Det är så mycket snack och åsikter, och jag förstår hur kvinnor känner. Så jag tycker att alla ska göra precis vad de vill, som får dem att må bättre när de går utanför dörren.

LÄS MER: Sarah Jessica Parker: ”Kalla mig inte modig för att jag har grått hår” 

LÄS MER: Allt vi vet om And just like that säsong 2