Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skönhetsredaktören: ”Så uppdaterar jag necessären inför hösten”

Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe-Grahn uppdaterar necessären inför hösten med mustiga, mörka kulörer.

Jag uppdaterar necessären med höstens nya färger och smarta produkter som gör tillbaka till jobbet-looken både snyggare och smidigare. En evig favoritmascara står högt på önskelistan och jag fullkomligt älskar Isadoras budgetprodukt för fylliga ögonbryn.

 

LÄS OCKSÅ: Skönhetsredaktörens 10 budord för friskt, starkt och glansigt långt hår

 

1. Nya färger från Dior

När jag känner att jag hamnat i samma gamla makeupspår brukar jag kolla in Diors limiterade kollektioner som alltid innehåller kul färger och produkter, framtagna av min idol, makeupartisten Peter Philips. 5 couleurs power look i nyans 517 Intesif-eye från Dior, piggar upp i höst. Läs mer och köp här.

 Läs mer och köp skuggan här.

 

2. Budgetkap för ögonbrynen från Isadora

Brow marker comb & fill tip från Isadora är en flytande ögonbrynspenna som kammar, fyller i och färgar ögonbrynen. Tack vare den speciella applikatorn får man lätt till hårstråliknande streck. Läs mer och köp här.

 Budgetkap från Isadora. Läs mer och köp här.

 

3. Favoritmascara från Yves Saint Laurent

Dramatisk böj och megavolym – Volume effet faux cils the curler mascara black från Yves Saint Laurent, går jag alltid tillbaka till när jag känner att min fransar behöver en extra skjuts. Läs mer och köp här.

 Mascaralyx från Yves Saint Laurent. Läs mer och köp här.

 

4. Hudvårdande puder från Clarins

Joli blush från Clarins är ett högpigmenterat rouge som tack vare en dos fixerande puder i formulan håller hela dagen. Förutom färg innehåller det växtoljor som ger näring och skyddar huden mot luftföroreningar. Läs mer och köp här.

 Hudvårdande puder. Läs mer och köp här.

 

5. Svarta naglar från Chanel

Det var länge sen mörkt lack var rebelliskt, men det är sällan man ser helt kompakt svart lack utan några skiftningar, som Chanels Le vernis i nyans 713 pure black. Indietjejen i mig jublar! Läs mer och köp här.

 Nagellack från Chanel.

 

6. Snabb hudvård från Blithe

Tiostegsrutinen får vänta till kvällen, på morgonen satsar jag på komboprodukter som Inbetween instant glowing cream från Blithe, som är en fuktcrème och primer i ett. Läs mer och köp här.

 Två i en-crème från Blithe. Läs mer och köp här.

7. Kyssvänliga läppar från Yves Saint Laurent

Vernis à levres water stain från Yves Saint Laurent, ger en tunn film av färg som låter den egna läpptexturen lysa igenom, men samtidigt har en intensitet som håller länge. Läs mer och köp här.

 Läppstift som håller. Läs mer och köp här.

LÄS MER: Guide: Höstens hetaste skönhetstrender 2019 – och så bär du dem