Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn tipsar om sina bästa solskydd för ansiktet.Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn tipsar om sina bästa solskydd för ansiktet.Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn tipsar om sina bästa solskydd för ansiktet.
1 AV 2
Experterna om: Hur du bäst kombinerar • Skillnaden mellan ren L-askorbinsyra och derivat
2 AV 2
Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn tipsar om sina bästa solskydd för ansiktet.

Skönhetsredaktören: ”3 sköna solskydd för ansiktet – inget kladd och snygg finish”

DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Idag: Solskydd för ansiktet för alla hudtyper – okladdiga, vårdande och sköna, som motverkar pigmentfläckar och skyddar kollagenet, utvalda av DV:s skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn. 

– UV-strålning är den enskilt största faktorn för att få en åldrad hud. Jag använder solskydd varje dag under hela det ljusa halvåret (på vintern dagkräm eller foundation med spf) och på stranden är jag alltid noga med att bättra på och smörja mig kontinuerligt. Jag har testat många olika solskydd för ansiktet under mina år som skönhetsredaktör, och de blir bara bättre och med användarvänliga. I dag fungerar de utmärkt under makeup och kan även tackla andra hudproblem som torr eller fet hy.

Biotherm Waterlover Creme Solaire Anti-Age SPF50 – mer hållbar förpackning och vattenvänliga ingredienser

Behagligt, lätt återfuktande solskydd som passar en normal hy. Den här hade jag med på stranden sist jag var på solsemester och tyckte den var väldigt skön och lätt att återapplicera utan spegel. Alla solskydd är ganska dåliga för miljö och vatten, men då känns det bra att Biotherm försökt göra bästa möjliga med förpackning och innehåll. ANNONS Köp här (länk till Kicks). 

Dr. Ceuracle 5A Control No-Sebum Sun Lotion - mattar ner och håller makeupen på plats

Jag är väldigt förtjust i solskydden från Dr Ceuracle som jag tycker passar väldigt bra under makeup. Den här använder jag i t-zonen för att matta ner och jag upplever att den håller makeupen på plats, nästan som en primer. Dock ger den en vit slöja, så tyvärr passar den inte så bra på mörkare hud. Eftersom jag har en väldigt utpräglad blandhy brukar jag ha något mer återfuktande på kinderna.
ANNONS Köp här (länk till Glowid). 

La Roche Posay Anthelios Uvmune Ultra Creme SPF 50+ – perfekt för torr och mogen hy

Den här använder jag på kinderna där jag har torr hy, eller i hela ansiktet när jag gjort någon behandling som gör att huden känns mer torr och känslig. Jag gillar också priset på den här! Bra budgetkap!
ANNONS Köp här (länk till Lyko). 

LÄS MER: Bäst i test av solskydd för kroppen – vi har utsett vinnarna 2023