Artikeln innehåller annonslänkar. Mer info

Skönhetsredaktören: ”Beautyprodukterna du borde fynda på Black Friday”

Är du sugen på att reafynda under Black Friday? Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn listar beautyköpen som är väl värda att investera i.

Att fynda på Black Friday är ett smart tillfälle att klicka hem produkter du har spanat in länge till ett rabatterat pris. Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn listar skönhetsprodukterna du borde hålla ett öga på.

1. Lyxiga hårverktyg – borste från Mason Pearson och plattång från ghd

Hårborste från Mason Pearson – att fynda på Lykos Black Friday-rea.

”Hårborsten från Mason Pearson är en riktig skönhetsklassiker som nästan aldrig blir prissänkt, men jag har lyckats fynda borsten på Black Friday-rean! I år hoppas jag på samma så jag kan köpa en till i en annan storlek och jag kommer ha koll på både Bangerhead och Lyko som har borsten i sitt sortiment och ofta har bra rabatter.”
Hårborste från Mason Pearson. Mer info och köp här (länk till Lyko)

Plattång från ghd – en av de bästa plattängerna på marknaden och som kan vara fyndläge på under Black Friday.

”Ghd håller jag också ett öga på – deras fön, plattång och värmeborste håller väldigt hög kvalitet och något jag hoppas kunna fynda till bättre pris. Drömmen är den limiterade versionen i guld.”
Plattång, Gold styler in Champagne gold, från ghd. Mer info och köp här (länk till Lyko). 

2. Krämer, serum och masker för torr hud

Foto: FlashStock Technology Inc. / Flashstock Technology Inc.

”Huden kan inte få för mycket av fukt under kommande månader så jag passar på att bunkra serum från Skinceuticals som är fullproppade med återfuktande och reparerande hyaluronsyra, vitamin B5 och aminosyror.”
Serum från Skinceuticals. Mer info och köp här (länk till Skincity). 

Rik ansiktskräm för den allra torraste huden.

”Även klassikern och dyrgripen Crème De La Mer ska jag hålla ögonen på – den är fantastisk på en riktigt torr hud och jag använder den för att ”låsa in” fukten från serum.”
Rik och läkande ansiktskräm, Crème de la mer från La Mer. Mer info och köp här (länk till Kicks).

3. Ögonskuggspaletter från YSL och Dior

Festsäsongen är här och inget får mig på partyhumör som en snygg ögonskugga att fixa festsotningen med. Jag lyxar gärna med paletter från de stora modehusen som Yves Saint Laurent och Dior – dyrgripar som jag hoppas blir prissänkta under Black Friday.
Stor ögonskuggspalett, Couture colour clutch palette, från Yves Saint Laurent. Mer info och köp här (länk till Kicks). 

Skimrande ögonskuggor, 5 Couleurs couture atelier of dreams collection i nyans 359 Cosmic Eyes, från Dior.  Mer info och köp här (länk till Åhlens). 

4. Fynda parfym och doftljus 

”Black Friday är ett perfekt tillfälle att slå till på doften man gått och sniffat och suktat efter, men också perfekt tajming att bunkra sin signaturdoft. Jag älskar den nya Libre som kom i höstas. Det är en perfekt vinterdoft eftersom den har en liten hint saffran i sig. ”
Libre le Parfum, från Yves Saint Laurent. Se mer och köp här (länk till Kicks).


”Dessutom kommer jag försöka haffa lyxiga doftljus och doftstickor – jag vill doftsätta hela mitt hem med sådant som förstärker mys- och julkänslan. Diptyques limiterade jul-ljus står högst upp på önskelistan.”
Set med tre doftljus, Limited-edition holiday scented candles, från Diptyque. Mer info och köp här (länk till NK). 

5. Fina julklappskit

”Kring jul sätter skönhetsföretagen ihop julaskar som ofta är prisvärda, även utan eventuell Black Friday-rabatt. Jag kan inte tänka mig en människa som inte blir glad för ett paket från Jo Malone! Rituals är också bland de bästa i klassen med flaskor och förpackningar i julskrud som ger julstämning inte bara i mitt badrum utan det brukar vara lyckade julklappar även till syster och mamma.”
Julkit med doften English pear & freesia från Jo Malone. Mer info och köp här (länk till Kicks. 

Gåvoset, The ritual of ayurveda från Rituals. Mer info och köp här (länk till Kicks).  

6. Rött läppstift

En röd läpp är en klassiker som aldrig blir fel - oavsett säsong och därför ska jag passa på att försöka fynda ett i min favoritnyans ”400” från Giorgio Armani. Färgen är helt perfekt, inte för kall och inte för varm och finns i olika texturer och konsistenser.
Läppstift, Lip Power i nyans 400 Four Hundred från Giorgio Armani. Mer info och köp här (länk till Kicks).

7. Hudvårdsapparater – LED-mask från Current Body och mikroström från Nuface

Har du sneglat på en LED-mask och apparat med mikroström? Mitt råd är att slå till! Jag har märkt både förbättrad hudton och färre pigmentfläckar med LED. Dessutom triggar LED något väldigt bra i kroppen, det är så mysigt att ligga med masken. Min kommer från CurrentBody som har många olika hudvårdsapparater.
Skin LED christmas collection, från CurrentBody. Mer info och kör här (länk till CurrentBody). 

Behandla hals och dekolletage med LED-ljus.

 

Nu är också jag väldigt sugen på att investera i Dr Dennis Gross som är en LED-ljus behandling för kroppen. Spectralite BodyWare pro, från Dr Dennis Gross. Mer info och köp här (länk till Lyko). 

Strama upp huden med hjälp av Nuface.

Nuface Trinity är en annan apparat jag kan tipsa om att spana in och försöka hitta till rabatt. Tajtare och mer skulpterat ansikte – jag märker genast skillnad när jag använd min Nuface-apparat. Mikroström för ansiktet, Trinity facial toning device från NuFACE. Mer info och köp här (länk till Hudoteket).

LÄS MER: Black Friday + Black Week 2022 – alla reor och rabatter du borde ha koll på 

LÄS MER: Bästa skönhetsprodukterna 2022 – hela listan med årets vinnare