Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: Damernas Värld

Skönhetsredaktören listar oktobers bästa beautyprodukter

Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn listar sina beautyfavoriter i oktober.

Hälsa och skönhet hänger ihop, och steget mellan skönhets- och delikatessdisken är i dag kort. Här skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahns matinspirerade skönhetsfavoriter.

LÄS MER: Skönhetsredaktörens 10 budord: ”Så fick jag mitt bästa hår någonsin” 

1. Återfuktande avokadomask

Kul konsistens – som att kleta in ansiktet med mosad avokado! Men i stället för en DIY-mask (vanlig avokado gör mer nytta på insidan) innehåller Avocado nourishing hydration mask från Kiehl’s koncentrerat avokadoextrakt, squalane och jättenattljusolja. Läs mer och köp här.

 

2. Bäriga läppar

Glossiers Balm dotcom har de mumsigaste dofterna, och nyansen Berry ger läpparna en lätt mörkröd nyans – som om du precis frossat i nyplockade bär. Läs mer och köp här.

3. Serum med kål och spenat

Den hälsosamma LA-livsstilen flyttar in i badrumsskåpet. Medan jag äter min kålsallad jobbar serumet Superfood firm and bright serum från Youth to the People på att återfukta, strama upp och ge lyster åt min hud. Läs mer och köp här.

LÄS OCKSÅ: Skönhetsredaktören listar bästa ansiktsrengöringen från budget till lyx

4. Kallpressad olja

Förutom att den mjukgör med en blandning av vegetabiliska oljor matar Juno antioxidant + superfood oil från Sunday Riley huden med en massa extra näring. Läs mer och köp här.

5. Mascara med cannabis

Att inta CBD-olja har Läkemedelsverket satt stopp för, men cannabistrenden är inte över för det, och i Kush mascara från Milk Makeup, finns den hypade och vårdande cannabisoljan. Läs mer och köp här.

6. En doft av kamomill

Bara den vintageinspirerade flaskan gör den till ett samlarobjekt, men det är kamomill-noten i Guccis nya Memoire d’une odeur som gör den helt unik, mjuk och inte alls svårburen. Läs mer och köp här.

LÄS MER: Skönhetsredaktören: ”Så uppdaterar jag necessären inför hösten”