Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Anja listar produkterna som fixar en härligt bronzig sensommarlook.Anja listar produkterna som fixar en härligt bronzig sensommarlook.Anja listar produkterna som fixar en härligt bronzig sensommarlook.
Anja listar produkterna som fixar en härligt bronzig sensommarlook.

Skönhetsredaktören: ”Produkterna som fixar en bronzig sensommarlook”

Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn listar produkterna som förstärker sensommarlooken.

Sensommarlook med rivierainspiration – här är min semesterpackning med favoriter som förstärker färgen och sommarkänslan.

LÄS OCKSÅ: Skönhetsredaktören listar 2020:s bästa produkter

1. Lätt läppfärg

Korallfärgade läppar är ett givet element i min sommarlook och i år har Chanel gjort ett mjukt stift som ger en fin, skir färg, Les beiges lip balm. Mer info – köp här.

Les beiges lip balm från Chanel. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Les beiges lip balm från Chanel. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Les beiges lip balm från Chanel. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Les beiges lip balm från Chanel. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

2. Multiolja med extra ha-begär

Den klassiska Nuxe-oljan har sommaren 2020 fått flaskor med art deco-inspirerade illustrationer gjorda av studenter på konst och design-skolan Penninghen i Paris. Huile prodigieuse edition coral är riktiga samlarobjekt! Mer info – köp här.

Huile prodigieuse edition coral från Nuxe. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Huile prodigieuse edition coral från Nuxe. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Huile prodigieuse edition coral från Nuxe. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Huile prodigieuse edition coral från Nuxe. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

3. Hudvård med brun utan sol-effekt

Self tanning facial skincare från Sisley ger inte bara färg till ansiktet utan också massor av antioxidanter som hjälper till att förhindra solskador, allt i en lyxigt silkig kräm. Mer info – köp här.

Self tanning facial skincare från Sisley. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Self tanning facial skincare från Sisley. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Self tanning facial skincare från Sisley. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Self tanning facial skincare från Sisley. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

4. Gyllene glow

Nars solpuder i nyans Laguna är en sommarklassiker, och i år smyckas min makeuprutin med den limiterade, extra stora versionen. Paradise found bronzing powder ger färg och lyster åt kindbenen. Mer info – köp här.

Paradise found bronzing powder från Nars. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Paradise found bronzing powder från Nars. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Paradise found bronzing powder från Nars. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Paradise found bronzing powder från Nars. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

5. Brun utan sol som doftar gott

St Tropez är duktiga på att dölja den typiska brun utan sollukten med goda dofter. Self tan watermelon infusion bronzing mousse är den populära moussen från märket med god vattenmelondoft. Mer info – köp här.

Self tan watermelon infusion bronzing mousse. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Self tan watermelon infusion bronzing mousse. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Self tan watermelon infusion bronzing mousse. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Self tan watermelon infusion bronzing mousse. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

6. Solskydd för ansiktet

Inget märke ger mig förresten så mycket sommarkänsla som ovan nämnda Nuxe. Dofterna och förpackningarna får mig att minnas sommarlov i Sydfrankrike och shopping på pharmacier. Sun fluid spf 50 är en lätt fluid som passar både på stranden och i stan. Mer info – köp här.

Sun fluid spf 50 från Nuxe. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Sun fluid spf 50 från Nuxe. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Sun fluid spf 50 från Nuxe. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Sun fluid spf 50 från Nuxe. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

7. Doft av solvarm hud

Friska noter har varit mina vanliga val de senaste somrarna, men nu har jag förälskat mig i doften Narciso edp ambrée från Narciso Rodriguez. Det är en fyllig doft med amber, vanilj och exotiska blommor, som tahitigardenia och ylang ylang från Madagaskar. Mums! Mer info – köp här.

Narciso edp ambrée från Narciso Rodriguez. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Narciso edp ambrée från Narciso Rodriguez. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Narciso edp ambrée från Narciso Rodriguez. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Narciso edp ambrée från Narciso Rodriguez. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.