Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skönhetsredaktören tipsar om vårens spännande nyheter (och sina favoriter)

Utvalda nyheter, trender och tips – DV:s skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn om de bästa beautyprodukterna just nu.

Chanels nya solpuder, omgjorda Beauty Flash Balm och kändisarnas favorithudvårdsmärke Augustinus Bader har släppt en ny ansiktkräm för känslig hud. Damernas Världs skönhetsredaktör har testkört vårens skörd av beautynyheter och valt ut sina favoriter.

Glossiga stift – Hourglass nya läppstift

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Skincity).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Skincity).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Skincity).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Skincity).

Känns inte som klassiskt läppstift, liknar inte vanligt glans och är mycket mer än bara färg – raden av nya, smidiga stift som dundrat in på senare tiden faller mig precis i smaken. Phantom volumizing glossy balm från Hourglass är en perfekt komposition av pigment och mjukgörande ingredienser, som återfuktar samtidigt som det ger transparent färg och glansig finish.
Mer info och kör här (länk till Skincity). 

Solpuder i supersize – Chanels nya Les Beiges

Chanels Les Beiges användes backstage på deras senaste visning.Chanels Les Beiges användes backstage på deras senaste visning.Chanels Les Beiges användes backstage på deras senaste visning.
Chanels Les Beiges användes backstage på deras senaste visning.
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Chanel).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Chanel).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Chanel).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Chanel).

I nästan tio år har Chanels solpuder Les beiges förgyllt somrarna – och nu kommer jumboversionen. Les beiges Healthy glow ensoleilée sun-kissed powder gerlite mer lyster än med det helmatta originalet (som fortfarande finns kvar, phew), med en härligt silkig textur som smälter in i huden och ger en skir, solskysst look. Ett tips är att svepa lite över dekolletaget och axlarna med hjälp av den stora kabukiborsten som också är ny.
Mer info och kör här (länk till Chanel). 

Kändisarnas favoritmärke – Augustinus Bader senaste släpp för känslig hy

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Skincity).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Skincity).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Skincity).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Skincity).

Augustinus Bader, älskad av kändisar och makeupartister (och skönhetsredaktörer), har kommit med en ny ansiktskräm. The ultimate soothing cream är en vegansk, icke-fet fuktighetskräm som också är hypoallergen, vilket gör den skön att använda även på den mest känsliga, reaktiva eller inflammerade huden. Perfekt även om du gått på lite hårt med syror eller varit ute i solen för länge. Dyr men bra!
Mer info och kör här (länk till Skincity). 

Vinnare i ny version – Clarins har gjort om Beauty Flash Balm!

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Åhlens).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Åhlens).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Åhlens).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Åhlens).

”Hur vågar de!” var min första reaktion efter att Clarins meddelat att de gör om klassikern Beauty flash balm, en multiprodukt som under många år varit en favorit bland Damernas Världs läsare. Den nya versionen är i gel-konsistens, som känns ännu mer återfuktande, men likt den gamla versionen kan läggas både som dagkräm, primer och mask. Den har också fått en kompis, Beauty flash peel, en exfolierande produkt som används några nätter i veckan tillsammans med Beauty flash balm,  och som har blivit en ny favorit.
Mer info och kör här (länk till Åhlens). 

Kurerat för sommaren – Macs fina sommarkollektion

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Mac).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Mac).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Mac).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Mac).

Den här säsongen väljer Mac att lyfta fram det bästa produkterna de har för en bronzig look och ger dem en poolblå förpackning. Märkets snyggaste och somrigaste highlighter, rouge och bronzer finns i kollektionen, samt min favorit – det lätta läppstiftet Lustreglass i den perfekta ”nudeiga” nyansen Thank’s it’s Mac.
Mer info och kör här (länk till Mac). 

The Clash – YSL:s senaste mascara 

Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Kicks).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Kicks).Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Kicks).
Klicka på bilden för att komma till produkten (länk till Kicks).

Med en rejäl borste och fyllig, kolsvart konsistens pumpar Lash clash – Yves Saint Laurents senaste mascara, upp volymen, och det rejält. Hållbarheten är också fenomenal; jag upplever inget smul eller svart under ögonen, trots att det var många timmar sedan jag borstade på mascaran.
Mer info och kör här (länk till Kicks). 

LÄS MER: Skönhetsredaktören: ”3 sköna solskydd för ansiktet – inget kladd och snygg finish”