Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Billigt smink – skönhetsredaktören listar bästa budgetkapen!Billigt smink – skönhetsredaktören listar bästa budgetkapen!Billigt smink – skönhetsredaktören listar bästa budgetkapen!
Billigt smink – skönhetsredaktören listar bästa budgetkapen!

Skönhetsredaktören: ”Säsongens bästa budgetsmink – allt under 200 kronor”

Budget kan vara lika bra som lyx – det skriver skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn under på. Här hittar du hennes bästa budgetsmink till sommarens strålande dagar.

Stapelvaror och vardagsfavoriter till bra pris, men också tips på en spännande färg – här kommer skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahns bästa budgetmakeup just nu.

LÄS OCKSÅ: Budgetexperten: ”Bästa reorna och rabatterna på nätet just nu”

1. Budgetfoundation från Max Factor – jämnar ut och återfuktar

Miracle second skin, Max Factor, jämnar ut huden utan att täcka för mycket, skyddar med spf 20, återfuktar och boostar dessutom huden med vitaminer och pre- och probiotika - helt enkelt den perfekta vardagsbasen. Läs mer och köp här.

Miracle second skin, Max Factor. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Miracle second skin, Max Factor. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Miracle second skin, Max Factor. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Miracle second skin, Max Factor. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

2. Smart mascara från Bourjois – budgetmascara för fylliga fransar

Här får du längd, lyft och fyllighet till fransarna. Borsten på Twist extrême, Bourjois är extra rolig att jobba med eftersom den går att vrida till två olika lägen. Börja med det längre läget och gör den sen kortare för att maxa på volymen. Läs mer och köp här.

Twist extrême, Bourjois. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Twist extrême, Bourjois. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Twist extrême, Bourjois. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Twist extrême, Bourjois. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

3. Ögonskuggepalett från Isadora med orange nyans

Orange ögonskugga lyfter blåa, gråa och gröna ögon otroligt fint. Man behöver inte använda så mycket, det räcker med en hint för effekt. Isadoras palett Eye shadow quartet i nyans 22 Vibrant tangerine är en ny favorit, som även innehåller andra mjuka nyanser att sudda med. Läs mer och köp här.

Isadoras palett Eye shadow quartet i nyans 22 Vibrant tangerine. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Isadoras palett Eye shadow quartet i nyans 22 Vibrant tangerine. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Isadoras palett Eye shadow quartet i nyans 22 Vibrant tangerine. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Isadoras palett Eye shadow quartet i nyans 22 Vibrant tangerine. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Miracle veil från Max Factor ger en fin, subtil lyster och utklassar många av sina betydligt dyrare konkurrenter

4. Fixerande puder från Max Factor ger lyster

Jag avslutar alltid min basmakeup med ett fixerande puder. Miracle veil från Max Factor ger en fin, subtil lyster och utklassar många av sina betydligt dyrare konkurrenter. Läs mer och köp här.

Miracle veil från Max Factor. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Miracle veil från Max Factor. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Miracle veil från Max Factor. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Miracle veil från Max Factor. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

5. Kompaktpuder från Isadora – perfekt i handväskan

Velvet touch sheer cover från Isadora, är ett skirt kompaktpuder som dämpar blänket framåt eftermiddagen utan att kaka sig på huden. Transparent kompaktpuder är en stapelvara för mig, men jag är lite slarvig med dosorna så det är toppen att jag har hittat ett med bra pris. Läs mer och köp här.

Velvet touch sheer cover från Isadora. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Velvet touch sheer cover från Isadora. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Velvet touch sheer cover från Isadora. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Velvet touch sheer cover från Isadora. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

6. Läppstift från L'Oréal Paris – ger både fukt och glans för torra läppar

Color riche shine från L'Oréal Paris, är ett läppstift som både ger fukt och glans (räddningen för mina kroniskt torra läppar), men också en fin hint av färg. Favoritnyansen 656 Beige in the city är så diskret, men samtidigt snygg, att jag kan applicera utan spegel. Läs mer och köp här.

Color riche shine från L'Oréal Paris. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Color riche shine från L'Oréal Paris. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Color riche shine från L'Oréal Paris. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Color riche shine från L'Oréal Paris. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

LÄS OCKSÅ: Budgetexperten: ”9 plagg till vårens basgarderob – alla kostar under 500 kronor”