Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Estée Lauder höll exklusivt event i New York – Damernas Värld var på plats

Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier var på plats och minglade med supermodeller och testade sminknyheter när Esteé Lauder lanserade sin nya läppkollektion på Manhattan.

Esteé Lauder introducerade sin nya pure color envy paint-on liquid lipcolor-kollektion i New York i förra veckan. 

Martina Bonnier var på plats och spanade in nyheterna.

– Läppstiften kommer i de tre olika varianterna matt, vinyl och metallic, så du kan välja vilken effekt du önskar. Resultatet är riktigt bra, säger Martina och fortsätter:

– Roligast var att alla fyra supermodellerna som är med i reklamfilmen för de nya läppstiften var på plats och pratade med alla. Särskilt imponerad var jag av Carolyn Murphy som verkligen var supertrevlig mot alla och försökte att hitta färgen som passade just dig.

Se bilderna från det exklusiva eventet här:

Martina Bonniers på Estée Lauders event i New York. Till vänster modellen Carolyn Murphy och till höger modellen Hilary Rodah.
Esteé Lauders pure color envy paint-on liquid lipcolor-kollektion dyker upp i butikerna i februari 2018. Foto: Zach Hilty/BFA.com
Modellen Hilary Rhoda var på plats. Foto: Joe Schildhorn/BFA.com
Foto: Zach Hilty/BFA.com
Foto: Zach Hilty/BFA.com
Modellen Fei Fei Sun tog selfies med sin favoritnyans. Foto: Zach Hilty/BFA.com
Foto: Zach Hilty/BFA.com
Modellerna Fei Fei Sun, Carolyn Murphy, Joan Smalls och Hilary Rhoda tillsammans med make-up artisten Violette Grey. Foto: Zach Hilty/BFA.com