Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fixa Diors retrochica makeup

Modehuset Dior matchar den färgstarka makeup-trenden med den klassiska, flytande eyelinern i sommar. Damernas.se visar hur du fixar looken på egen hand.

1. Lägg en bas med hjälp av foundation och puder. Applicera concealer där det behövs. Applicera därefter en ögonskugge-primer på ögonlocken, som får ögonskuggan att både fästa bättre och sitta längre.2. Lägg på en färgglad ögonskugga med mycket pigment på ögonlocket, in i globlinjen. Se till att du får till samma färgintensitet överallt, måla flera lager vid behov.3. Applicera flytande eyeliner längs övre fransraden. Börja i inre ögonvrån och arbeta dig utåt, avsluta linjen i en fin vinge. Applicera därefter flera lager volymmascara på övre fransraden. Lämna den nedra franraden fri från mascara.

4 . Borsta ögonbrynen till en fin form och fyll i dem med hjälp av en kajalpenna eller puderögonskugga. Var inte rädd för att överdriva formen, ögonbrynens form ramar in och förhöjer ögonmakeupen ytterligare. Se till att de håller formen med hjälp av en ofärgad mascara.5. Applicera ett rosafärgat rouge på kindens högsta punkt. Avsluta med att måla munnen med ett knalligt läppstift. Färdig!Du behöver:Foundation
Puder
Concealer
Ögonskuggeprimer
Färgglad ögonskugga
Flytande eyeliner
Kajalpenna eller puderskugga till ögonbrynen
Ofärgad mascara
Rosafärgat rouge
Läppstift i en knallig färg

Therése Hallberg
Skönhetsredaktör Damernas värld