Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Höstens trendiga makeup

Har du sett det snygga modereportaget Sobra Signaler i nya DVMode? Johanna Sylvan är makeupartist och sminkade modellerna i en vacker, mjuk makeup med mycket dova färger.

Hur kom det sig att du valde att göra just den här makeupen?

"Det som var viktigt vara att makeupen skulle kännas höstig och fräsch. Jag har undvikit smink som ger hårda kanter, som eyeliner. Istället har jag arbetat med mycket färg och mjuka former", berättar Johanna Sylvan.

Så här sminkade Johanna Sylvan modellerna:

För att få känslan av att sommarglowet finns kvar är fukten A & O. Jag applicerade först en crème som ger mycket fukt och sedan en foundation. Jag fuskade fram extra lyster genom att highlighta kindben, haka och panna med skimmer i form av ett crèmestick men det funkar även med flytande highlighter. Kinderna gav jag en liten touche av rouge.

I ögonmakeupen applicerade jag en matt ögonskugga jämt över ögonlocket och tonade den upp mot ögonbrynet så att kanterna blev mjuka.

För att få flört och en dimension i ögat har jag även applicerat en mörk ögonskugga med lite lyster i på ögonlockets inre och yttre vrå och sedan tonat den utåt.

Till hösten är det viktigt att få ha bryn, därför målade och formade jag brynen men jag skulpterade dem inte.

På läpparna applicerade jag foundation och sedan Eight hour creme, det ger ett naturligt gloss.

Voila, och du är redo att möta hösten i en krispig, höstfräsch makeup.