Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lägg Chloés vackra höstmakeup

Modehuset Chloés höstlook andas 70-tal och är dessutom lätt att fixa själv. Damernas.se visar du lägger makeupen på egen hand.

1. Applicera en ansiktscréme som passar din hudtyp. Lägg sedan en bas med hjälp av foundation, concealer och puder.

2. Lägg en rostbeige, ljusare crémeskugga på ögonlocket med hjälp av fingertoppen. Fokusera på mitten av ögonlocket för att ge djup. Hur högt upp mot ögonbrynet eller ut mot tinningen du vill gå väljer du själv.

3. Applicera, med lätt hand och med hjälp av en ögonskuggeborste, ditt snyggaste bronspuder över ögonlocket. Det kommer att matcha din hudton och är en perfekt blandning av matt och guld.

4. Lägg en matt, brun ögonskugga i yttre delen av ögonlocket. Blanda in i globlinjen och på ögonlocket, så att alla skarpa linjer försvinner.

5. Rama in ögonen med flytande eyeliner i svart. Tona sedan ut linjen med hjälp av en eyeliner-pensel och den mörka ögonskuggan du nyss använde, så ser ögonen perfekt sotade ut. Avsluta med svart mascara på både övre- och undre fransraden.

6. Ge kinderna färg med bronspudret som du använde till ögonlocken och avsluta hela makeupen med ett mjukt läppstift i en naturlig nyans. 

Pssst!

 
Modellerna på Chloés visning hade dessutom låtsasfräknar, dit-ritade av en skicklig makeup-artist. Du fixar det lätt med lätta dutt med hjälp av en vass läppenna i röd/orange/brun färg.Du behöver:Foundation
Concealer
Puder
Beige créme-ögonskugga
Bronspuder
Matt brun ögonskugga
Flytande eyeliner
Mascara
Läppstift