Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Favoritmascaran och enklaste knepen – här är våra nya beautybloggares bästa tips

Det är med stor stolthet som vi i dag kan presentera våra nya beautybloggare Malin Hartzell och Isabelle Engqvist. Vi ställde några frågor för att lära känna dem lite bättre (och ta reda på deras bästa tips och knep!)

Vilka beautyprodukter finns alltid i din handväska?

Isabelle: Folk omkring mig brukar tro att jag alltid har med mig allt i skönhetsväg, men jag är snarare tvärtom. I min handväska hittar man endast läppglans/läppstift i nude-rosa och röda nyanser, upp till 10 ibland 15 stycken olika. En flaska handsprit och handkräm har jag också alltid med mig, resten lämnar jag hemma.

Malin: Läppbalsam, puder och puderborste, hårspray i travel size och handsprit, om man kan säga att det är en beautyprodukt?

Vilka är era bästa hudvårdsknep?

Malin:  Min hud mår som bäst när jag är lycklig och sover bra… så, typ det!

Isabelle: Var noga med rengöring. Och sov aldrig med smink!

Ni måste ha så många ess i rockärmen när det kommer till sminktips, har ni något favoritknep?

Malin: Lägg mycket tid på en bra bas; exfoliera och återfukta ansiktet, primer, foundation, puder och fixing spray. Då sitter sminket tio gånger bättre!

En vanlig fråga brukar vara hur man får till den perfekta eyelinern, har ni något knep?

Isabelle: Är det något du känner dig osäker på som att fästa lösögonfransar, eller måla en vingad eyeliner så öva varje kväll innan du ska tvätta av sminket.

Vilken är din favoritmascara?

Malin: Just nu är det IsaDora’s Grand Volume Lash Styler, den ger både längd och volym.

Isabelle: Får jag säga en dyrgrip är favoriten sedan många år Diorshow Black Out. Budgetfavoriten just nu är Viva La Diva Dreams. 

Vilken är den vanligaste beauty-frågan du får?

Malin: ”Vad ska jag köpa för foundation?”

Och vilken ska man köpa?

Malin: 
Jag brukar säga att de borde testa sig fram, för ofta vet man vad man har för hudtyp och hudtillstånd just då. Jag använder tillexempel en vattenbaserad foundation större delen av året då jag har fet hy – men till vintern blir min hy väldigt yttorr, så då kan jag använda en oljebaserad foundation på just de ställena.

Vilken är den vanligaste frågan du brukar få Isabelle?

Hur fyller du i dina ögonbryn och hur gör man en snygg sotning?

Bra frågor! Så hur gör man?

Läs min blogg! Haha, nej men öva, öva, öva och titta på tutorials i bloggar, tidningar och youtube. Man kan lära sig massor, jag lär mig fortfarande något nytt varje dag!

På tal om det, vad kommer vi att få läsa mer av på era bloggar?

Malin: Min blogg har alltid varit produktinriktad, så mycket nyheter och recensioner. Men jag älskar att vara kreativ, så en del sminkningar kommer det att bli.

Isabelle: I min blogg kommer jag främst att bjuda på produktrecensioner blandat med sminkningar och steg för steg-guider som visar hur man återskapar olika looker. Det kommer bli lite blandat med allt från skönhet till specialeffekter. Finns det önskemål om något speciellt från mina läsare så är jag såklart inte den som är den!

Surfa vidare in till Malin och Isabelles bloggar och inspireras du också!