Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Mascaror som ger extra volym!Mascaror som ger extra volym!Mascaror som ger extra volym!
Mascaror som ger extra volym!

Redaktören väljer: ”3 mascaror med wow-effekt (få vavavoom-fransar på ett kick!)”

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. I dag: 3 mascaror som ger volym, längd och riktig vavavoom-effekt, utvalda av DV:s redaktör Märta Börjeson Munk Kaij.

”Min absolut viktigaste sminkprodukt är mascaran! Den framhäver ögonen och ger ett lyft till alla typer av sminkningar. Jag älskar mascaror som maximerar längd och volym på ett glammigt sätt. Här är tre givna mascaror att välja mellan om du vill ha täta fransar som inte smular sig det allra minsta – 100% party-proof!”

Årets mest uppmärksammade mascara – Lash clash extreme volume mascara från Yves Saint Laurent

Lash clash extreme volume mascara från Yves Saint LaurentLash clash extreme volume mascara från Yves Saint LaurentLash clash extreme volume mascara från Yves Saint Laurent
Lash clash extreme volume mascara från Yves Saint Laurent

Denna nyhet från Yves Saint Laurents har blivit en riktig snackis i vår och hyllas ordentligt på Tiktok (och jag förstår varför!). Den ger perfekt wow-volym samtidigt som man får en elegant cotoure-finish. Men bara några enkla svep får ögonfransar ett rejält lyft och intensiv kolsvart färg. Själva formulan är extra fyllig och krämig, vilket gör att volymen håller hela dagen och kvällen. Ett stort plus är att mascaran är parfymfri och innehåller ingredienser som vårdar fransarna. 10 poäng från mig! Mer info och köp här (länk till Lyko).

Extrem längd och definition – Lash idôle mascara från Lancôme

Lash idôle mascara från LancômeLash idôle mascara från LancômeLash idôle mascara från Lancôme
Lash idôle mascara från Lancôme

Här har vi en mascara som verkligen imponerar! Den lätt böjda borsten och gel-aktiga formulan är superlätt att skapa definition med och fångar upp varenda enskild frans för att ge blicken ett lyft. Utan att skapa klumpar får du fyllighet och längd som sitter som berget. Resultatet känns lyxigt likt en vacker solfjäder. Mer info och köp här (länk till Åhlens).

Volymhöjaren med det där lilla extra – Supra Volume Mascara från Clarins

Supra Volume Mascara från ClarinsSupra Volume Mascara från ClarinsSupra Volume Mascara från Clarins
Supra Volume Mascara från Clarins

Mascaran som jag alltid återkommer till! Konsistensen är ganska tunn men förlänger ändå rejält och ger mycket volym utan att klumpa sig. Den håller ögonfransarna fint böjda hela dagen och ingen fransböjare behövs före användning. Mascaran varken kladdar, känns jobbig på fransarna eller lämnar fläckar under ögonen, men är samtidigt enkel att tvätta bort. En legend för alla mascara-älskare! Mer info och köp här (länk till Bangerhead).

LÄS MER: Mascara – bäst i test 2022 (och tipsen för fylliga fransar!) 

LÄS MER: Guide: så vet du vilken mascara som passar bäst för dina fransar