Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Så lägger du Etros snygga makeup

Etros trendiga lavendel-look passar perfekt till sommarens fester. Damernas.se visar hur du själv fixar looken i 6 enkla steg.

1. Applicera en ansiktscreme över ansiktet och följ sedan upp med en lystergivande primer. Applicera därefter en foundation, gärna en lystergivande variant, där det behövs. Följ upp med concealer och försegla med lätt puder.

2. Lägg en ögonskuggeprimer över hela ögonlocket. Tona upp mot ögonbrynet, in mot inre ögonvrån och också under ögat.

3. Applicera en lila ögonskugga i globlinjen och tona den upp mot ögonbrynet. Fortsätt in i ögonvrån och vidare längs nedre fransraden. Låt färgen mötas i yttre ögonvrån. Det ska kännas som om du ramar in hela ögat med färg. Tona och sudda, så att det inte finns några skarpa linjer någonstans.

4. Applicera ett mörklila pigment på själva ögonlocket, dutta och tryck dit förgen med hjälp av en plattare bortse. Tona sedan in pigmentet i ögonskuggan vid globlinjen, så att de blandas tillsammans.

5. Applicera en lila eyeliner längs nedre fransraden och tryck sedan in ögonskuggan ovanpå. Applicera rikligt med svart mascara på både övre- och undre fransraden.

6. Applicera ett persikofärgat rouge på kindbenen och färglägg munnen med hjälp av en läpprodukt som också går i persika. Färdig!Du behöver:Ansiktscreme
Lystergivande primer
Foundation
Concealer
Puder
Ögonskuggeprimer
Lila ögonskugga
Lila pigment
Lila eyeliner
Svart mascara
Persikofärgat rouge
Persikofärgad läpprodukt

Therese Hallberg
Skönhetsredaktör Damernas värld

PSST! Missa inte bloggen Skönhetskollen med Therese!