Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Vi ger knepen på hur du lyckas med den solkyssta looken.Vi ger knepen på hur du lyckas med den solkyssta looken.Vi ger knepen på hur du lyckas med den solkyssta looken.
Vi ger knepen på hur du lyckas med den solkyssta looken. Foto: Jason Lloyd-Evans

Produkterna som förlänger sommarens solkyssta look

Vill du behålla den solkyssta känslan även efter semestern? Spana då in säsongens bästa bronsprodukter och matcha dem med läppar i en ton mellan rött och brunt. Skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn guidar!

Så lyckas du med lyster och bronzing:

Vill du ha färg och lyster som härmar effekten av att ha spenderat några timmar i skuggan - då ska du satsa på flytande bronsprodukterna. De är nämligen mer subtila än sina kompakta kompisar och ger en skir, naturlig färg som lyckas vara matt och ge lyster på samma gång.

”Flytande bronsprodukterna är mer subtila än sina kompakta kompisar”

Är du ute efter en mer tydligt solkysst effekt? Lägg ett solpuder ovanpå med en stor, fluffig borste. Vårens stora makeuptrend - den monokroma looken - hänger med över sommaren vilket betyder att även ögon och mun förstärks med bruna nyanser. Det snabbaste sättet är att ge solpudret ytterligare ett användningsområde, över ögonlocken, eller satsa på en lyxig palett med guldiga skuggor. Läpparna förstärks med nyanser av tegelrött och rostbrunt.

LÄS ÄVEN: Rädda torrt och slitet hår efter sommaren – produkterna och tipsen som funkar 

Foto: Jason Lloyd-Evans

Produkterna som fixar stilen:

Lip gloss-balm adventure från Bare Minerals. Ett vackert läppglans med lätt skimmer som ger mjuka läppar utan den klibbiga känslan. Mer info och köp här (länk till Lyko).

Ambient lighting bronzer från Hourglass. Består av både en bronzer och highlighter i ett som tillsammans ger en naturlig och solkysst ton. Mer info och köp här (länk till Skincity).

Tea to tan face & body summer bronze från By Therry. Mist som ger en vacker solkysst look till både ansikte och kropp. Färgar inte av sig på textiler. Mer info och köp här (länk till Lyko).

Glowing base spf10 från Sensai. Primer med lystereffekt och pärlemopigment. Mer info och köp här (länk till Nordicfeel).

Les beiges water-fresch tint från Chanel. Flytande bronzer som ger en solkysst lyster. Kan appliceras ensamt för en minimalistisk makeup, men även under och över din vanliga sminkbas. Mer info och köp här (länk till Chanel).

Lipstick i nyans Earth dust från Byredo. Färgmättat läppstift med satinfinish i en terrakottafärg perfekt för en bronzig look. Mer info och köp här (länk till Åhlens).

5 couleurs couture i nyans 689 Mitzah från Dior. Ögonskuggspalett med nyanser av bärnsten, brons och koppar. Somrigare blir det inte!  Mer info och köp här (länk till Kicks).

LÄS MER: Bäst i test av solpuder 2022 – så får du perfekt resultat med bronzer! 

LÄS MER: Nya trenden: Se ut som du badar i svett