Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nu är det bevisat – här är de perfekt röda nagellacken

När du hittat det perfekta röda nagellacket är det en kärlek som kan hålla länge – men jakten för att hitta rätt kan var allt annat än lätt. Här är de tio snyggaste röda nagellacken – om du frågar internet.

Sajten Rank & Style  samlar med en algoritm in data från tidningar, bloggar, sociala medier och e-handlar för att ranka de tio bästa röda nagellacken på marknaden. Här är listan över de bästa och mest populära nagellacken just nu:

Essie: Fishnet Stockings

Essies nyans Fishnet Stockings får oss att längta till hösten och de djupare nyanserna, det i kombination med deras prisbelönta formula gör det till en given favorit!

Chanel: Dragon

Chanels nagellack gör inte bara våra naglar (och badrumsskåp) snyggare, formulan återfuktar och stärker även svaga naglar.

Nars: Jungle red

Nars nagellack har så bra hållbarhet och så mycket glans att dina naglar kommer att se nymanikerade ut i flera dagar. Den djupröda nyansen sticker även ut på ett sätt som vi har svårt att motstå under sensommaren.

Tom Ford: Smoke red

Ett nagellack som kan stoltsera med bra hållbarhet i både färg och glans, men som även kommer i en klassisk nyans som passar till de flesta tillfällen.

Christian Louboutin: Red Louboutin

Förutom det uppenbara i att du kan få Louboutins röda nyans utan att behöva betala för skorna så är flaskan dessutom så snygg att den pryder sminkbordet. Extra plus för att penseln är gjord i en triangulär form som underlättar appliceringen.

Revlon: Revlon red

Revlons nagellack ger hållbar glans och har ett extra plus i formulan som innehåller silk-protein för att jämna ut ytan på nageln.

Dior: Rouge

Ett nagellack från Dior som inte bara ger fantastisk färg utan även en glas-liknande glans tack vare sin gel-effekt.

OPI: Big apple red

OPI är ett av skönhetsindustrins mest efterfrågade nagellack och visst förstår vi att just den här nyansen är något extra när den är namngiven efter The big apple.

Essie: Really red

Essie är som sagt kända för sin hållbara formula, i kombination med en crimsonröd nyans som den i Really-red blir det en given favorit.

Butter: Lady bird

Med extra mycket glans har det här nagellacket redan det lilla extra, men som ett extra plus är nyansen framtagen exklusivt för modeveckorna – och går att matcha med ett läppstift i samma nyans. Tre anledningar som snabbt gör den populär!

Vill du få fler sminktips och bra produkter? Gilla Damernas Värld på Facebook!

Du vill kanske även läsa:

Spana in det snabbtorkande överlacket som blivit redaktionens favorit och fått bäst i test

Så sminkar du en vacker amourbåge med världens enklaste knep

Tack för inspirationen, Redonline.co.uk.