Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spana in Lancômes snygga designsamarbete med Olympia Le-Tan

Lancômes årligen återkommande designersamarbete är i år signerat Parisdesignern Olympia Le-Tan – och det är en kollektion som får oss att sväva på rosa moln.

Förra året var det Sonia Rykiel som gjorde det årliga designersamarbetet med Lancôme. I år har turen gått till Olympia Le-Tan som nu lanserar kollektionen Olympia's wonderland för makeupmärket.

Olympia Le-Tan har byggt ett ultrachict universum där pinup-estetik och broderier samsas med litteraturreferenser och neonsprakande glamour.

I kollektionen för Lancôme är den stora stjärnan sminkpaletten, som bakom ett broderat bokomslag gömmer rouge, ögonskuggor och pudriga läppstift.

Makeuppalett med ögonskuggor, rouge, pensel och läppstift, La palette d’Olympia, 750 kr.Makeuppalett med ögonskuggor, rouge, pensel och läppstift, La palette d’Olympia, 750 kr.Makeuppalett med ögonskuggor, rouge, pensel och läppstift, La palette d’Olympia, 750 kr.
Makeuppalett med ögonskuggor, rouge, pensel och läppstift, La palette d’Olympia, 750 kr.

Vi faller också pladask för Monsieur Big-mascaran, som kommer med ett ark klistermärken att pimpa hylsan med, och topplacket Amour som strösslar naglarna med hjärtan och stjärnor av guld.

Mascara för längd och volym, Olympia Le-Tan Monsieur Big mascara, 275 kr. Topplack med paljetter, Le vernis amour topcoat, 220 kr.Mascara för längd och volym, Olympia Le-Tan Monsieur Big mascara, 275 kr. Topplack med paljetter, Le vernis amour topcoat, 220 kr.Mascara för längd och volym, Olympia Le-Tan Monsieur Big mascara, 275 kr. Topplack med paljetter, Le vernis amour topcoat, 220 kr.
Mascara för längd och volym, Olympia Le-Tan Monsieur Big mascara, 275 kr. Topplack med paljetter, Le vernis amour topcoat, 220 kr.