Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Svaret vi alla väntat på: Här är läppstiften Noora använder i Skam

Nästa vecka börjar säsong fyra av succéserien Skam och den här gången är det Saana som är huvudperson. Vi peppar inför säsongspremiären genom att minnas tillbaka till säsong fyra då Noora – och hennes signaturröda läppar – stod i fokus.

Äntligen är fjärde säsongen av Skam här. Den 10 april börjar serien att sändas på NRK i Norge, och i väntan på det laddar vi upp med lite Skam-stil!

Karaktären Noora, som spelas av Josefine Pettersen, har en stil i Skam som blivit närmast ikonisk. Hennes röda läppar har helt enkelt varit på allas läppar, och många har suktat efter att hitta det perfekt Noora-röda läppstiftet.

Dessvärre har ingen i Skam-produktionen velat avslöja exakt vilket läppstift det är Noora använder. Men i ett avsnitt får vi en ledtråd! Under en scen på en skoltoalett berättar Noora att hennes läppstift kommer från märket Clinique. Detta har fått Clinique i Norden att gräva vidare i mysteriet och de har nu tagit fram tre förslag på läppstift som de tror att Noora använder.

1. Clinique Pop Matte i färgen ”Bold Pop”.

Ett läppstift som är enligt experterna på Clinique är Nooras signaturstift: ganska mörkt, åt plommonhållet, matt och mjukt.

2. Clinique Long Last i färgen ”Runway Coral”.

Ett lite ljusare läppstift som drar åt orange.

3. Clinique Pop Lip Colour i färgen ”Cherry Pop”.

Det här läppstiftet ser väldigt Nooraaktigt ut. Ganska klar röd färg, men ändå med ett djup.