Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Skönhetsredaktören tipsar om sommarens fräschaste parfymnyheter

Damernas Världs skönhetsredaktör Anja Skeppe-Grahn tipsar om sommarens parfymnyheter 2019 – från tunga till fräscha dofter.

Jag erkänner, min doftgarderob är stor! Jag älskar att byta doft efter humör, eller för att försätta mig i fest- eller semesterstämning. Här är mina doftfavoriter inför sommaren 2019!

 

1. Perfekt sötma från Marc Jacobs

Daisy love eau so sweet edt från Marc Jacobs är som namnet antyder söt, men absolut inte sliskig.

Läs mer och köp här.

 

2. Ren nostalgi från Clean

So fresh and so clean clean - ingen doft definierade mitt 00-tal mer än den första Clean-doften. Mina preferenser har ändrats, men Original edp från Clean har också fått en liten uppdatering. Den är fortfarande tvålig med känslan av nytvättat, men det blommiga har förhöjts. Läs mer och köp här.

 

3. Fräsch uppföljare från Gucci

Originalet Gucci Guilty är en av de sexigaste dofter jag vet, men den nya Guilty pour femme edp är betydligt lättare och en av mina nya vardagsfavoriter. Läs mer och köp här.

4. Älsklingsdoft för honom från Le Labo

Myset när jag borrar in näsan i nacken på min man och känner Another 13 edp från Le Labo. Ett tips är att gå till märkets butik eller diskar för att få en personlig etikett till din älskade. Läs mer och köp här.

7. Till sommarfesten från Christian Dior

Pionerna i Maison Christian Diors Holy peony edp får mig att tänka på härliga junidagar och festliga tillfällen som skolavslutning och midsommar. Läs mer och köp här.

6. Som du – fast bättre – från Glossier

Glossiers doft är en så kallad "skin scent" som ska förhöja din egen doft. Jag älskar den mjuka, pudriga kompositionen och det senaste året är det min mest använda doft. Därför har jag ofta med mig den lilla solida versionen, Glossier you perfume solid som är lätt att applicera varsomhelst. Läs mer och köp här.

7. Somrig Chanel

Orientalisk, men samtidigt somrig, och väldigt mycket Chanel. Det är Oliver Polges, andra generationens "näsa", som har skapat Les eaux de Chanel Paris-Venise edt med inspiration från Coco Chanels liv. Läs mer och köp här.