Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: JohanJK

Uppdatera necessären med våra sommarfavoriter från DV-testar

I varje nummer av Damernas Värld jobbar vår testpanel med att kora våra favoriter till DV-testar. Ska du uppdatera sommarens necessär så passa på att ta en extra titt på vilka produkter som fått bäst i DV-test. Du hittar dem här nedan.

SOLSKYDDSFAKTOR

 Cliniderm Light & Matifying, spf 25, 125 kr.

POÄNG: 4,8

OM SOLSKYDDSFAKTORN: Bra pumptub. Konsistensen är lätt och den går snabbt in i huden, som känns sval och len efter applicering. Finishen är matt, intrycket blir att huden ser jämnare ut. En testperson liknar crèmen vid en transparent bb-cream. Mycket prisvärd solskyddsfaktor!

TILL TESTET MED FLER SOLSKYDD

BRUN UTAN SOL

Lancôme Flash Bronzer Natural Tan, 320 kr.

POÄNG: 4,5

OM BRUN UTAN SOL-CREMEN: Skön brun utan sol-crème som känns lätt att applicera. Ger det mörkaste resultatet av de testade produkterna.

TILL VÅR STORA BRUN UTAN SOL-GUIDE.

KROPPSOLJAN

Dior J’adore Dry silky body oil, 570 kr/150 ml.

POÄNG: 4,4

OM KROPPSOLJAN: Lyxig glasflaska som tyvärr inte är så praktisk. För stor öppning så oljan rinner lätt ut. Doftar gott, men lite för mycket för några i testpanelen. Huden känns torr, sammetslen och lyxig utan minsta kladd.

TILL TESTET MED FLER OLJOR

VATTENFAST MASCARA

Dior Diorshow iconic overcurl waterproof, 340 kr.

POÄNG: 4,6

OM DEN VATTENFASTA MASCARAN: Ger långa, fint böjda fransar. För ordentlig volym krävs några appliceringar, men borsten gör att det går smidigt att bygga på mascaran i flera lager. Står emot väta imponerande bra, men är lite svår att tvätta bort, även med remover som är avsedd för vattenfast mascara – lite gnuggning är ett måste, tyvärr.

TILL TESTET FÖR VATTENFASTA MASCAROR

HÅRINPACKNING

Kevin Murphy Born again essential treatment, 295 kr.

POÄNG: 
4,8

OM HÅRINPACKNINGEN: 
Doftar lätt och du kan låta den sitta i under 2–20 minuter, efter behov. Efteråt känns håret följsamt, välmående och starkare. Smidig förpackning med öppning i nederkanten, utformad för att inte ta upp onödigt mycket plats i badrummet.

TILL TESTET MED FLER HÅRINPACKNINGAR

BRONZEPUDER

Rituals Natural bronzing powder, 209 kr.

POÄNG: 4,8

OM BRONZEPUDRET: Vackert mönstrat puder som ligger i en dosa utrustad med spegel. Doftar svagt och fräscht. Ger ett matt och naturligt resultat utan glitter, bra. Det behövs inte mycket av produkten för att få önskad effekt. Sitter helt okej under dagen men en ny dos kan behövas på kvällen. Lyxig känsla till bra pris.

TILL TESTET MED FLER SOLPUDER.

BODY BUTTER

Biotherm Beurre corporel, 330 kr/200 ml.

POÄNG: 5

OM BODY BUTTERN: Underbar crème som snabbt absorberas av huden och gör den mjuk och smidig. Doftar svagt av citrus, vilket är ett plus. Huden känns mjuk utan minsta kladd, en känsla som håller länge. Högsta betyg!

TILL TESTET MED FLER BODY BUTTERS

SPRAYBALSAM

L’Oréal Potionizer, 139 kr/250 ml.

POÄNG: 4,8

OM SPRAYBALSAMET: Anpassat för färgat och torrt hår. Flaskan är stor och det krävs bara lite vid varje dosering, så det är drygt och prisvärt. Håret känns mjukt och blir lättare att föna och borsta igenom. Doftar gott.

TILL TESTET MED FLER SPRAYBALSAM

HÅROLJA

Moroccan oil The original, 399 kr/100 ml.

POÄNG: 4,9

OM HÅROLJAN: Fungerar i både blött och torrt hår. Ganska stark men behaglig doft. Glasflaska med otymplig skruvkork, en pump hade varit toppen. Håret blir mjukare och glansigare och känns tjockare. Storfavorit.

TILL TESTET MED FLER HÅROLJOR

Foto: Thinkstock