Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Giorgio Armani, Valentino, Burberry, Lancôme och Dolce & Gabbana – Damernas Värld har doftat på vårens mest intressanta parfymer 2023.Giorgio Armani, Valentino, Burberry, Lancôme och Dolce & Gabbana – Damernas Värld har doftat på vårens mest intressanta parfymer 2023.Giorgio Armani, Valentino, Burberry, Lancôme och Dolce & Gabbana – Damernas Värld har doftat på vårens mest intressanta parfymer 2023.
Giorgio Armani, Valentino, Burberry, Lancôme och Dolce & Gabbana – Damernas Värld har doftat på vårens mest intressanta parfymer 2023.

Vårens nya parfymer – dofter för alla sinnen

Damernas Värld har sprejat och sniffat på vårens nya dofter – och valt ut de mest intressanta.

Drömdejt i Provence

Tänk dig att du befinner dig på en vingård i Provence. Det är sensommar och solen håller precis på att gå ner, och du är på en dejt. Det är den stämningen Maison Margielas senaste doft vill skapa, och med hjälp av svartvinbärsackord, ros, bergamott och patchouli lyckas man verkligen få till en sensuell känsla.
One a date edt, 1 370 kr/100 ml, Maison Margiela.
ANNONS Köp här (länk till Lyko).

Vita blommor i bukett

Den senaste versionen av Giorgio Armanis My way börjar fruktigt och fräscht för att sedan gå över i apelsinblom och en mer krämig doft med mycket vita blommor. Iris och tuberos är dominerande. My way le parfume edp, 1 170 kr/50 ml, Giorgio Armani.
ANNONS Köp här (länk till Kicks).

Dekadent donna

En doft som är intensivt söt, med mycket vanilj, jasmin och bensoin. Perfekt till festkvällen, och definitivt något för alla som älskar gourmand-dofter som tar för sig.
Born in Roma donna intense edp, 1 190 kr/50 ml, Valentino.
ANNONS Köp här (länk till Bangerhead).

 

Mästerlig mysk

Narciso Rodriguez doft For her är ett myskigt och pudrigt mästerverk som lanserades 2003. Nu firas 20-årsjubileet med en ny version där även noterna av vita blommor – som apelsinblomma, jasmin, tuberos och gardenia – tar plats. Och självklart mysken.
For her forever edp, 1 090 kr/50 ml, Narciso Rodrigeuz.
ANNONS Köp här (länk till Nordicfeel).

Fokus på iris

Irisen har alltid spelat en viktig roll i Lancômes megasuccé La vie est belle, men aldrig har den varit så tydlig som nu. Den senaste versionen innehåller tio gånger mer iris än den klassiska La vie est belle; därför finns irisen även med i doftens namn för första gången.
La vie est belle iris absolu edp, 1 145 kr/50 ml, Lancôme.
ANNONS Köp här (länk till Lyko).

Go gourmand

Det senaste tillskottet i Burberrys Her-familj är intensiv och bjuder på tydliga gourmandtoner som vanilj och amber, men också röda bär och jasmin. Är du redan ett fan av Burberry Her kommer du känna dig hemma. For her elixir edp, 1 195/50 ml, Burberry.
ANNONS Köp här (länk till Nordicfeel).

Limiterad lavendel

Varje vår kommer Marc Jacobs med en ny twist på sina populära Daisy-dofter, och i år är en fin lavendel inkluderad i mixen. Känslan drar mer åt coolt, urbant sommarparadis än tropisk strand. Daisy eau so fresh paradise edt, 1 150 kr/50 ml, Marc Jacobs.
ANNONS Köp här (länk till Lyko).

Fruktig och fräsch

Päron och blodapelsin sätter tonen och årets Eternity är verkligen gjord för varmare väder. Den börjar friskt och energiskt, och lagom till kvällen lägger den sig och blir mjukare med hjälp av sandelträ. CK one reflections, 750 kr/100 ml, Calvin Klein.
ANNONS Köp här (länk till Nordicfeel). 

Doft för en drottning

En ny kronjuvel i Dolce & Gabbanas populära doftsortiment. Det är en smarrig blandning av siciliansk citron, blodapelsin och jasmin i toppen, körsbär, heliotrop och jasmin i hjärtat, samt mysk och cederträ i botten. Q by Dolce & Gabbana, 1 130 kr/50 ml, Dolce & Gabbana.
ANNONS Köp här (länk till Lyko).

Aromaterapi

En upplyftande, spa-ig aromadoft med stimulerande toppnoter av citron-, apelsin- och grapefruktskal, hjärtnoter av lagerblad, grönmynta, geranium och ceder. Spreja i handflatan, gnid handflatorna mot varandra och andas sedan in djupt.
Eau des jardins, 505 kr/100 ml, Clarins.
ANNONS Köp här (länk till Lyko). 

En iskall cocktail

Årets CK one öppnar med ingefära och frusen (!) citronzest för att sedan övergå till iste i hjärtat och mysk i basen. Förnimmelsen av det frusna gör detta till en perfekt, fräsch sommardoft, även för honom. CK one reflections, 750 kr/100 ml, Calvin Klein.
ANNONS Köp här (länk till Åhléns). 

LÄS MER: Bästa svenska hudvården – 20 produkter att spana in

LÄS MER: Bäst i test av ansiktsmasker 2023 – fukt och glow på nolltid