Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Zoë Kravitz fotograferad på Saint Laurents modevisning i Paris under modeveckan 2022.Zoë Kravitz fotograferad på Saint Laurents modevisning i Paris under modeveckan 2022.Zoë Kravitz fotograferad på Saint Laurents modevisning i Paris under modeveckan 2022.
1 AV 2
Rockstar som far och superskådis som mor. Här spenderar Lenny Kravitz och Lisa Bonet lite familytime med sin dotter.
2 AV 2
Zoë Kravitz fotograferad på Saint Laurents modevisning i Paris under modeveckan 2022.
Foto: Vianney Le Caer / TT NYHETSBYRÅN

Zoë Kravitz: ”Så gör jag mina perfekta cat eyes”

Zoë Kravitz är en av världen vackraste kvinnor. Ta del av några av de saker som gör henne vackrare – och lyckligare! Ett av dem är att sminka fram ett perfekt cat eye. 

Zoë Kravitz makeupfilosofi

Zoe Kravitz på Vanity Fairs Oscars-efterfest.Zoe Kravitz på Vanity Fairs Oscars-efterfest.Zoe Kravitz på Vanity Fairs Oscars-efterfest.
Zoe Kravitz på Vanity Fairs Oscars-efterfest. Foto: David Fisher/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

– Jag gillar cat eye med flytande eyeliner, i dag är jag bra på det! Utmaningen är att få öga nummer två att matcha det första ögat. För mig funkar det då att börja utifrån och måla inåt när du gör tvåan. Börjar du där så kan du direkt sätta penseln på rätt ställe där du vill att vingen ska sluta och gå inåt, då är det lättare att få det jämnt. Testa!

Zoë Kravitz hudvårdsfilosofi

Zoë Kravitz på Saint Laurents visning i Paris.Zoë Kravitz på Saint Laurents visning i Paris.Zoë Kravitz på Saint Laurents visning i Paris.
Zoë Kravitz på Saint Laurents visning i Paris. Foto: Vianney Le Caer / TT NYHETSBYRÅN

– Bra hud börjar med att jag tar hand om mig själv - jag sover bra, dricker vatten, äter bra mat. Jag vet, superklyschigt, men så snart jag slarvar med det och äter processad snabbmat i några dagar så syns det på huden direkt. Alltså d-i-r-e-k-t! Mitt råd är att om vill förbättra din hy - börja med att få ordning på de där rutinerna så kan jag nästan lova att du kommer att få bra resultat. Båda mina föräldrar är intresserade av hudvård, men speciellt min mamma. Hon har fantastisk hud, men hon tar också väl vara på den. Hon älskar hudprodukter, jag har fått det efter henne. Det är mer än en hobby, snarare ett beroende, haha!

Zoë Kravitz lyckofilosofi

På fest med mamma Lisa Bonet 2018.På fest med mamma Lisa Bonet 2018.På fest med mamma Lisa Bonet 2018.
På fest med mamma Lisa Bonet 2018. Foto: Matt Baron/REX / TT NYHETSBYRÅN

– Absolut ingen nivå av pengar, framgång eller något sådant skulle göra mig lycklig om jag inte hade min familj och vänner. Relationer är allt. Att ha människor som jag älskar och som älskar mig tillbaka är allt. Det är det som gör oss människor lyckliga i slutändan, och där är vi alla lika.

Zoë Kravitz träningsfilosofi

– Jag tränar inte crazymycket, men jag försöker vara aktiv och göra något varje dag. Jag promenerar en hel del, kör trappmaskin på gymmet - försöker få det till 30 minuter fem dagar i veckan om jag kan – det blir en hel del cardio, faktiskt. Jag passar på att göra pushups när jag kollar på film hemma och försöker få in rörelse i min dag, varje dag. Det är faktiskt inte så svårt när man kommer in i det”

LÄS MER Dua Lipa: ”Livet går ut på att experimentera”