Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Skönhetsredaktören: ”3 hårinpackningar för torrt och slitet hår - glans och mindre friss garanteras”

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Idag: hårinpackningar som gör torrt och slitet hår glansigt och friskt, utvalda av DV:s skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn. 

Sprött, torrt och livlöst hår – februari är den månad då mitt hår skriker efter en hårinpackning. Mitt knep är att vårda på flera fronter, med hjälp av både reparerande och glansgivande molekyler, samt såklart rejält med fukt och även lite fett.

Restructuring nourishing balm från Hair Rituel by Sisley – återfuktar torrt och risigt hår

Hårinpackning som verkar före schamponering och ger ett mjukt, återfuktat och glansigt hår. Jag applicerar den i torrt hår, snurrar upp håret i en knut och försöker låt den verka så länge som möjligt innan schamponering medan jag skrotar runt hemma. En perfekt hårinpackning för det riktigt torra, lite grövre håret, men i och med att man använder schampo efteråt så riskerar inte håret att tyngas ner. Mer info och köp här (länk till Hudoteket). 

Ger otroligt glansigt hår!

Chroma absolu soin acide chroma gloss från Kérastase - reparerar där det behövs

Är du inte redan familjär med lamellär-teknologin tycker jag det är dags att spana in vad den kan göra för håret. Lamellär-produkter har en flytande konsistens och verkar omedelbart i fuktigt hår (du slipper väntetiden andra inpackningar ofta har). De vårdande ämnen fäster sig i ojämnheter i hårfiberns ytskikt, men det speciella med lamellär är att de enbart går in där håret är skadat och inte som andra hårinpackningar som lägger sig som en hinna över hela håret. Det ger ett otroligt glansigt och mjukt hår, men utan att tynga ner det minsta. Kérastases Chroma absolu Soin acide chroma gloss är den senaste lamellärprodukten jag testat och jag älskar vad den gjorde för håret. Mer info och köp här (länk till Lyko). 

Eyreacure – håret blir som nytt

Jag var väldigt skeptisk innan jag provade Eyracure, det låter nästan för bra för att vara sant - men det funkar verkligen! Med hjälp av molekylen BioLAP-20® repaparer hemmabehanldingen håret och gör det glansigt och frissfritt igen. Perfekt för de som har färgat och behandlat hår, som jag. Efter att ha kört med Eyacure fick jag komplimanger som ”ditt hår är friskt som barnhår”. Mer info och köp här (länk till Eyracure).