Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sommarens badmode 2012

LÄS MER: Badmode 2020 – här är bästa badkläderna i butik just nu 

Vad är högsta mode på stranden sommaren 2012? Damernas.se har svaret. Klicka dig vidare för att läsa om sommarens trendigaste badmode ...

PSST. Läs mer om vårens och sommarens trender 2012 här. Nyfiken på vad högsta mode är på stranden sommaren 2012? Gör dig redo för badmode både på och utanför stranden. Den klassiska bikinin får stå tillbaka tillförmån för baddräkten sommaren 2012.
Svart är uteslutet, och istället ser vi mängder av färger - och mönster.
Vårens och sommarens retrovindar från 1950-talet (läs mer här: 1950-talsmode = trendigt i vår) går igen i badmodet och syns framförallt på de lågt skurna benen och den markerade midjan.
Baddräkter med detaljer är också en stor trend, något vi ser hos både Prada och Chanel.
Som en del i säsongens badmode ingår även långa, tunna strandklänningar i chiffong. Perfekt plagg att bära till och från stranden, och varför inte raka vägen till festen?

Bikinitoppen, som har varit en klar favorit på de senaste säsongerna, flyttar från stranden till vardagkläderna och matchas tillsammans med en vippig eller snäv kjol. Läs mer om trenden här: VÅRMODE 2012: Visa magen i vår

TRENDTIPS: - Satsa på en baddräkt denna säsong. Skippa den svarta och gå på en mönstrad bikini i en härlig färg. Låt baddräkten ha en lågt skurna ben och markerad midja. Inspireras av Prada.
- Sommarens härligaste plagg är helt klart den tunna långklänningen. Även här är det mönster och färg som gäller. Och tunna material. 

Michael Kors, Prada, Chanel, Michael Kors, Prada
Chanel, Marc by Marc Jacobs, Prada, Michael Kors, Prada
Blugirl, Salvatore Ferragamo, Christian Dior, Michael Kors