Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

10 perfekta köp: Instagramprofilerna @l_t_w_s_ önskelista!

Varje vecka bjuder vi in intressanta personer, profiler och kända ansikten att dela med sig av deras önskelista just nu. Först ut: möt Instagram profilerna Tina och Emelie bakom succé kontot @l_t_w_s_ - här är deras 10 perfekta köp

Systrarna Tina och Emelie är baserade i Göteborg och står bakom Instagramkontot @l_t_w_s_ som står för Let Them Wear Shoes och är ett mode och inspirations konto utan dess like.

”På l t w s får ni följa med in i vår garderob och jakten på nästa dröm köp!

 Här har vi satt ihop en lista på saker som vi suktar efter just nu.” - Tina och Emelie.

T-Shirt, Gucci. ”Högst upp på listan just nu! Gucci's printade t-shirt är lika snygg instoppad i ett par jeans som till en plisserad kjol eller kostymbyxa. Den är ett måste för oss!”

Örhängen, Celine. ”Ni som följer oss på Instagram vet att vi har ett gott öga till Celine. Phoebe Philo skapar ett habegär som aldrig verkar ta slut. Dessa örhängen i guld skulle sitta som en smäck på alla fester nu runt jul och nyår!”

Skor, Marimekko. ”Efter att vi såg Marimekko's höst/vinter show i Paris har vi inte kunnat släppa dessa skor. Snygga och bekväma! Anna Teurnell och hennes team har verkligen blåst nytt liv i detta klassiska märke.”

Jeans, RE/Done. ”Vintage Levis är superhett just nu, men det är inte alltid så lätt att hitta ett par som sitter bra eller är i rätt storlek. Re/Done syr om och uppdaterar gamla Levis men samtidigt behåller man vintage känslan. Kan inte bli bättre!”

Tidning, The Gentlewoman. ”Få saker är så skönt som att krypa upp i soffan som med en riktigt bra tidning. När vi inte läser STYLEBY så är The Gentlewoman en favorit!”

Läppstift, Rodin. ”Det är få saker som är så rätt som ett rött läppstift. Lika snyggt med osminkade ögon och ruffsigt hår som med en stram knut.”

Pouch, Balenciaga. ”Modevärlden är som besatt av Demna Gvasalia's Balenciaga, och vi är absolut inget undantag! Denna randiga pouch är både snygg och rolig! Perfekt för att poppa till den enklaste outfiten.”

Rock, H&M. ”Snygg ullrock till bra pris. Taget!”

Bälte, Bik Bok. ”Just nu är vi sugna på ett bredare bälte att ha i våra jeans. Detta buget bälte är en riktig hit hos oss!”

Parfym, Byredo. ”Unnamed är en ny doft från Byredo som inte bara luktar gott, man kan även göra flaskan personlig. Perfekt present både att ge bort och självklart att få.”