Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

10 perfekta köp: Jonna Berghs födelsedagsönskelista

På söndag fyller STYLEBYs chefredaktör Jonna Bergh år – här är hennes 10 allra hetaste önskningar.

Jag fyller år på söndag – hurra! – och när man fyller år får man komponera önskelistor. Skulle bara en av dessa underbara önskningar gå i uppfyllelse skulle min dag vara gjord! Och även utan dessa vet jag att jag kommer att njuta av min b-day i fulla drag. Spana in min önskelista!

–Jonna Bergh, chefredaktör

Klänning, Beaufille. ”Beaufille är mitt nya favoritmärke – tycker att de gör så fina plagg som jag vet kommer att hålla över tid. Vi skriver faktiskt lite om dem i kommande numret av STYELBY, ute i butik nästa vecka!”

Örhängen, Annelise Michelson. ”Ja här blev man kär. Wow vad fina!”

Doft, Dries van Noten par Frederic Malle. ”Jag var på en middag förra veckan och stylisten Marcus Söder bar denna doft. Varje gång jag känner den så måste jag alltid fråga vilken doft det är, och alltid får jag då denna doft till svar. Kanske borde jag förstå vinken och köpa den själv.”

Ametistgrotta, GeoArt. ”Kristaller, ametister … You name it, I want it. Den här butiken ligger nära mitt hem och  det är otroligt suktigt att gå förbi deras skyltfönster.”

Kavaj, Totême. ”Vi har knappt kunnat prata om annat än den här kavajen på redaktionen. Hur perfekt? Älskar materialet samt att den har den här kokongformade silhuetten – lite Balenciaga fast mer skandinaviskt.”

Rock, Carine Roitfeld x Uniqlo. ”I morgon släpps Carines och Uniqlos nya samarbete – du kan kika på samtliga godbitar här – och den här långa perfekta strikta rocken funderar jag starkt på att köpa om jag inte får den. Saken är att dock att jag inte vågar vänta till söndag – kollektionen sålde ut riktigt snabbt förra gången och det blir säkert samma sak nu. Riktigt bra och fab pris!”

Tröja, Balenciaga. ”Jag är ett gigantiskt fan av Balenciaga och tycker den här tröjan är magisk både till material och det coola snittet. Jag tror i princip inte att det finns något ur den här kollektionen som jag INTE skulle vilja ha i och för sig …”

Vas, Stine Goya x Kähler. ”Det här samarbetet är riktigt lyckat! Gillar verkligen det Stine gjort för Kähler. Den här skulle sitta som en smäck hemma hos mig.”

Byxor, Acne Studios. ”I måndags köpte jag dessa byxor fast i svart – de har varit med både i den här modestoryn i STYLEBY samt i Elinas habegär. Då kunde jag inte hålla mig längre. Jag gillar dem så mycket att jag väldigt gärna skulle vilja ha dem även i den rosa färgen med revär.”

Skor, Céline. ”Nästa vecka ska vi på invigningsdrink i den nya Célinebutiken i Stockholm. Hoppas någon snäll person slår till och köper dessa till mig i present när vi ändå är där. Sannolikheten är lika med noll, men än så länge lever hoppet!”