Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

10 perfekta köp: Modebloggerskan Hanna Kovanens önskelista!

Varje vecka bjuder vi in intressanta personer, profiler och kända ansikten att dela med sig av deras önskelista. Möt Hanna Kovanen bakommodebloggen ”Hannas JOURNAL” -här är hennes 10 perfekta köp

Finska Hanna Kovanen är modebloggaren bakom "Hannas JOURNAL" där hon delar stil och inspiration baserat på raffinerade och okomplicerad skandinavisk estetik. En estetik som går i linje med STYLEBY.

”Just nu letar jag efter den perfekta kavajen och smycken som kan höja min stil, men jag har redan mina ögon på nästa säsong (ss17), som kommer att innebära en surf chic look och intressanta proportioner. Men tills dess - Varsågod här är mina 10 perfekta köp!” - Hanna Kovanen

Pionniére väska, Prada - ”En tidlös svart väska som går med allt. Pradas utbud av väskor den här säsongen är magiska, men jag skulle ändå välja en klassiker.”

Halsband, CVC Stones ”Jag har spanat in smyckena från CVS Stones ett tag. Jag tar examen från Universitetet i vår, vilket är ett tillfälle att fira genom att få något speciellt. Smycken gör den personliga stilen!”

Nordic Light Omedelbar Illuminizer "Skimrande Skymning”, Lumene ”Det finska skönhetsvarumärket har nyligen fått ett ansiktslyft och samtidigt lanserade de subtila basprodukter, som har hyllats av industrin. Alla mina basprodukter tillhör Lumene - skapar den perfekta hyn!

Masella Blazer, Toteme. ”Jag har fått så mycket kärlek för Totême -det är ett varumärke, som räddar både mig och andra från garderobskris genom att ge kvinnor eleganta och bärbara dagliga väsentligheter. Just nu ligger tyngdpunkten på midjan, som ses på Balenciaga och Céline, men denna kavaj har en mer subtil strategi.”

Silktopp, H&M Premium. ”En vit t-shirt eller blus fungerar i de flesta situationer, vilket är anledningen till att jag ofta bär en eller ibland två tillsammans. H&M Premium är bäst på basgarderoben!”

Siden byxor, Deitas. ”Deitas gör enkel Lounge wear lämpad för dag och natt. Dessa sidenbyxor är moderna, tidlösa och enkelt chica. Vad mer kan man begära?”

Cuff armband, Pomellato ”Sticker ut, tillsammans med en svart polo!”

Bikiniset i "Pink Clay”, Matteau Swim”När jag ser något som är to-die-for, köper jag oftast det, även om det är till för en annan säsong. Matteau Swim är ett av de mest intressanta märkena just nu för sin subtila och enkla design. Jag har fortfarande mina ögon på badkläderna från resort 2016 kollektionen.”

Slip-in skor, SANAYI 313 ”Har alltid haft en grej för udda saker - dessa tofflorna är perfekta för den kommande julhelgen. Det verkar som att slip-in trenden är här för att stanna!”

Bucket Bag, Mango ”En klassisk påsmodell med iögonfallande detaljer, för ett rimligt pris - svårt att motstå.”