Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

10 perfekta köp: STYLEBYs art director Magnus Klahrs önskelista!

Varje vecka bjuder vi in intressanta personer, profiler och kända ansikten att dela med sig av deras önskelista. Möt STYLEBYs art director Magnus Klahr –här är hans 10 perfekta köp och önskningar!

”Egentligen behöver jag inte mer kläder. Det är fördelen med att alltid klä sig i svart, det finns alltid något som matchar. Men önska sig får man och  jag ser hellre att man skänker en slant till att hjälpa de utsatta människorna i östra Aleppo, till exempel genom att stödja Läkare utan gränser.” - Magnus Klahr

Målning, Robert Motherwell, Untitled (Elegy), 1960, Bernard Jacobson Gallery, London. ”Då detta verk säkert kostar som en liten bostadsrätt i en mellanstor svensk stad, så går det också lika bra med ett av hans billigare kollage.”

Glasögon, Garret Leight ”Jag köpte ett par solglasögon från det Kaliforniska märket Garret Leight ett par somrar sedan och jag älskar dem. Nu när jag måste ha ”terminalglasögon" vilket är fackordet för "din kropp faller isär och du har fått dålig syn på grund av ålder” så ligger dessa bågar nära till hands.”

Ansiktstvätt, Kiehl's, Ultra Facial Cleanser ”Mild, ordentlig och bara bra.”

T-shirt, Uniqlo ”Jag köper alla mina svarta t-shirts från Uniqlo, trots det billiga priset håller de oväntat hög kvalitet och kan tvättas hur många gånger som helst utan att blekna eller tappa formen.”

Ficknäsduk, Rubinacci ”Varför inte en samuraj som tittar fram från kavajfickan?”

Rock, Zara ”Det är inte bara tanter på Östermalm som kan ha bouclé.”

Tröja, Alexander McQueen ”Min fäbless för statement sweatshirts vet inga gränser. Detta mästerverk är som gjord för min garderob.”

Jeans, Acne Studios ”Den enda färgen förutom svart som få klä mina ben är rå Indigo.”

Boots, Saint Laurent ”Ja, bara ja.”

Armband, Miansai ”Det är inte bara sjömän och Håkan Hellström som kan ha ankare.”