Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

3 inspirerande kvinnor om ytterplagget som skapat habegär!

STYLEBY dök ner i 3 inspirerande kvinnors garderober och frågade vilket ytterplagg som har betytt mest för dem genom åren - både på gott och ont. Här får ni svaret!

Caroline Stridfeldt-  Jacka från Prada. ”Jag blev förälskad i jackan under en plåtning vi gjorde med stylisten Nicola Formichetti för Elle US, jag blev besatt. Desvärre var det en showpiece som inte skulle gå i produktion - men skam den som ger sig. Under ett Las Vegas-besök gick jag till Pradabutiken, och lyckades göra expiditen lika engagerad som jag själv var. Jag vet inte vem han trodde att jag var, men han lyckades få loss jackan för sin ”VIP client”, som han kallade mig. Paketet jackan kom i var större än vilken Ikea-kartong som helst!”

Yasmin Sewell - Kavaj från Saint Laurent ” Jag kände mig väldigt skyldig när jag köpte den här eftersom jag redan har en kort svart kavaj från Saint Laurent, som dessutom kostade mig hur mycket som helst. Jag var rädd att den skulle kännas onödig. ”Men”, tänkte jag sedan, man kan väl aldrig ha för många kavajer från Saint Laurent?”

Georgia Tal - Jacka från Bottega Veneta ”Jag älskar min blå päls från Bottega Veneta. Jag får alltid många frågande blickar och kommentarer när jag bär den. Kan med säkerhet säga att det är mitt mest uppseendeväckande plagg!”