Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

3 skäl till varför Emanuelle Alt har världens bästa hår

Aldrig en dålig hårdag – franska Vogues chefredaktör Emanuelle Alt har världens bästa hår. Här är anledningarna varför.

Franska Vogues chefredaktör Emanuelle Alt är känd för sin typiska franska stil. Jeans, skjorta, rock, boots eller pumps … Där har du hennes stil i ett nötskal. Men även när det gäller frisyren så har Emanuelle en extremt habegärlig stil, konstaterar STYLEBYs redaktion som nyligen utnämnde Emanuelle Alts hår till ”världens bästa”.  Varför? Jo, av dessa tre anledningar:

1. Perfekt längd. Längd är en viktigare parametrar än man kanske inser för att ett långt hår ska känns i tiden och chict. Ett väldigt långt hår (tänk Eva i ”Skam”) känns ofta lite barnsligtoch det kan vila på centimetern huruvida ett hår känns chict eller bara för långt. Emanuelle timar den gränsen perfekt och håller alltid sitt hår i samma längd, give or take fem centimeter.

2. Perfekt lugg. Emanuelle lyckas med konststycket att ha lugg – och ändå inte – på ett sätt som hon bemästrar till fullo. Vi utgår från att det här hon själv som sitter på luggkompetensen då hon aldrig går på salong och klipper sig utan brukar be hårstylisten på plåtningarna hon är på att fräscha upp klippningen.

3. Perfekt struktur. Emanuelles hår är blankt, men inte polerat. Det är franskt, naturligt och lite rufsigt – men ändå i total kontroll. Det är urklippt, men inte tunt. Emanuelle Alt har aldrig en dålig hårdag, och för detta älskar vi henne.

LÄSTIPS! Moderedaktörernas 10 favoritbutiker online – hela listan!